The lost summer….

Jag har sen semester i år. Det har känts helt okej, för jag har liksom väntat på att sommaren skall komma. På nyheterna har man nu berättat att det på vissa delar i vårt makalöst avlånga land faktiskt varit vår och nu har det blivit höst. Sommaren bara försvann!

Visst har det varit några ljuva dagar och några ljumma kvällar, men inte så många på rad, vädret har varit vacklande och tveksamt. Vi har haft smått stolliga dagar i stugan, rent vädermässigt och helt underbart -semestermässigt.

Idag har vi plockat hjortron, det käns verkligen som en höstaktivitet, att plocka bär! Och den här kvällen har vi alla bastat i den vedeldade bastun vid sjön. Vi har faktiskt kastat oss ut i sjön flera gånger. Det är 13 grader i luften ikväll, vid strandkanten uppmätte vi 15 grader i sjön. Det är nog bara att konstatera att sommaren är borttappad någonstans på vägen. Värmen, ljuset och dom ljumma nätterna.

Jag inser att sommarens inköp av kläder är ganska klent använda, dom nya fina sandalerna är använd en gång! Jag gissar att när min semester är över är det bara att vika ihop sommargarderoben och stuva undan den! Så jädra snopet!!!!!

Jag konstaterar att det är en ”lost summer” och jag hoppas att hösten blir vacker! Nu ska Jag gå ut och se om det blir någon kubbmatch! Jag måste bara få på mig sockar, skor och en jacka. Å jag ska lägga på minnet att om man behöver toppluva runt den 9 juni, då kan man spara pengarna och skippa inköp av ny bikini, ty då är sommaren på rymmen igen….

//a

3 kommentarer

  1. Sven.

    Googla på H.A.A.R.P. och chemtrail, så får du se varför vädret är som det är. NASA har rpporterat (för 5 år sedan) att solinstrålningen miskat med 20 % de senaste 10 åren, fortsätter det så får vi en ny istid!

  2. Anna Holgersson

    Svar till Sven. (2012-08-04 23:29)
    Tack för dina kommentarer och länkar. En ny istid lät inget vidare! Får passa på att njuta av ’våren/hösten’ så länge det varar! Å får kolla dina länkar när jag åter når civilisationen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.