Bussiga klubben….

Sonen tittade förbi. Han kutade och kastade sig på sin skrana, tydligen OMG-skoj! Jag var också ute på gården så jag började rota i förrådet. Innan jag visste ordet av stodvjag därute på gården. I slalompjäxor och med slalomskidorna PÅ!

Damen bakom gardinen fick väl kaffet i vrångstrupen.

Nu till det bussiga. När sonen ser mig nitar han sitt skranåkande. Han går in i förrådet. Kommer ut och går fram till mig där jag står och försöker sladda…. ”-Du…här har du” sa han och droppade min slalomhjälm i min hand och återgick till skranan!

Så stabil och respektingivande såg jag ut! Eye of the Tiger!

//a

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.