Is this IT?!?!

Tack alla som gett tips via kommentarer på Plan C. Matchen mellan Kiruna och Björklöven började och jag drog igång datorn. Jag var tvungen att testa detta alternativ då jag förstår att detta är vad man får lov att finna sig i för att ta del av matchen.

Moyer och Persson har redan gjort mål. Andra perioden väntar. Men vet ni vad… Plan C suger…. Det här var då inte alls roligt!! Ingen fart och fläkt direkt! Hade gladeligen betalat 79kr för att få SE webb-tv!

 

Fick tipset att klicka vidare på resultatet … då skulle det ialla fall bli bättre..

MEN det finns gränser för vad jag gör med min tid, det HÄR är ju värre än fredagsmys!!! Jag går och packar väskan inför operationen!

//a

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Lite av tortyr light. Jag får vibbar av när jag följde livechatten från Springsteenkonserten på Ullevi i somras. Kunde inte låta bli att läsa saker som ”Nu Born to run. Publiken blir helt galna. Vilket drag!” Fick mest ångest av att vara på fel ställe = hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.