Ra-VA(?!)-krax…

 När Ravaillacz gjorde sig redo för att entra scenen första gången suckade sonen och sjönk ner i soffan… ”-Åhh nej… nu blir det typisk mormor och morfar musik…”

Min son svär aldrig. Han har ett vårdat språk… så döm om min förvåning när dom gick vidare till andra omröstningen och dom på tv:n sa att ”En riktig jävla schlager” gått vidare och min son muttrar  tyst och buttert… ”-En riktigt jävla dålig låt” Där kan man snacka om ord och inga visor. 

Att dom sedan nu då gått vidare till final är helt obegripligt för både sonen och mig själv.  

Att jag sedan fick höra Modern Talking reinkarnerad denna afton förde ju tankarna till det unga 80-talet.. Det var i allafall inte bara jag, enligt facebook, som upplevt samma sak kring Martin Rolinskis bidrag…

Nu har jag fått såväl fingrar som tår inkörd i mina armhålor. Det vankas tydligen en kittlingskamp som heter duga. Tillsaken hör att både jag och sonen är sanslöst kittliga.. 

Nä detta var första deltävlingen jag sett på tv detta år och jag är iNTE imponerad, å andra sidan är jag ju svårflirtad när det gäller schlager!

//a

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Livlinan

    En anna sak jag tänkte på var att en snutt av Eddies låt var slående lik den där plågan Gangnam style. Därför frågar jag mig, är all musik med andra ord nu gjord och allt är hädanefter bara plagiat i någon form?

    Ps. Nog borde Eddie gått vidare på bekostnad av gubbarna? Att dom ens gick vidare visar nog bara vilken parodi denna tävling är. Ds.

  2. Anna H

    Svar till Livlinan (2013-02-17 12:13)
    TRO MiG! Sonen hörde också GangnamStyle slingan.. Det är ju svenska folket som röstar och tycker man att Rappakalja eller vad dom nu hette är representativt så är det väl tur att smaken är som baken -Delad! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.