Stryk strike…

Ikväll tog mina päron med mig och kiddo på Bowling på Bowling Center. Bowling är riktigt roligt. På Wii… I verkligheten är bowling lika roligt men frustrerande svårt!! 

Hur svårt kan det vara att få ner dom där käglorna?! Tydligen hur svårt som helst. Det var jag, kiddo och Tarzan som spelade. Vi hann spela två fulla serier. Kiddo vann båda. Tarzan kom och fnissade och påtalade att han hade en knäskada… I had no ursäkt! Jag bara sög ändå!

Varje gång jag skulle ha iväg klotet konstaterade jag att jag hade fel ben framme. X antal gånger hamnade jag i rännan. Jag fick EN spärr.. Kiddo fick flera spärrar OCH strike ett antal gånger. 

Nu är jag inte den som är den. Jag skulle bara vilja vara bättre för min egen skull! Pratade med mannen i receptionen och frågade helt enkelt om det gick att få boka tid och få instruktioner. Det gick hur bra som helst. 

Fick med mig lite kvällslektyr, så nu skall här läsas. Å så skall jag öva stegen… ett…två..tre..fyra… 

//a

Etiketter: , , , , , , , ,

En kommentar

  1. Anna H

    Till Lars:
    Tack för din kommentar. Jag har valt att inte publicera den för att skydda vissa uppgifter som du skriver om! Va kul att du hittat min blogg!! Tack för att du läser jag blir verkligen jätteglad ty man vet ju faktiskt inte om man sitter och ho-ho:ar i tomma intet! Å jag står till 100% för det jag anser om Enterprise 🙂 It’s horrible!!!! Kanske hörs vi framöver! I have your email! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.