Hur lång är din?

 Vad är detta?

Jo, detta är laddar-sladden till min iPhone. Det är samma kaliber på laddaren till min iPad. Jag ÄLSKAR apple och är en riktigt i-nörd. MEN vad är deras idé bakom dessa korta sladdar?

Detta undrade även Tarzan i stugan och jag tror han förväntade sig att jag skulle ha ett bättre svar än "-Det är Apple"

Så denna afton åkte måttbandet fram. iPhone-laddaren är 105cm från kontakten i väggen till den lilla pluppen där phonen skall in. Det innebär att den inte ens når fram till soffan. Om jag har den på laddning och vill svara får jag stå som en ostkrok!

För att jämföra blev jag tvungen att gräva fram min gamla Ericsson-laddare och jodå, den var 200cm…

Vad hände med dom där 95 (välbehövliga) centimetrarna i äppelfabriken? 

//a

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

 1. Anna H

  Svar till Betraktaren X (2013-04-14 19:52)
  Ja faktiskt!!!!! Här ÄR ”ju längre desto bättre”… Himla piprensarlängd gör ingen lycklig //a

 2. Kan det vara så att...

  .. Det också är en USB kabel och att man därför inte vill en 2m sladd liggandes kring datorn?!?

 3. Anna H

  Svar till Kan det vara så att… (2013-04-14 22:40)
  Exakt! Men när man befinner sig i skogen finns ingen dator utan iPad å iPhone skall bara laddas å oftast användas samtidigt då saknar man dom där 95 cm…. Har faktiskt hört flera än mig kommentera detta! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.