Footner del 4 -Lägg av!

 

Footner del 4: Lägg av!!

Detta har hänt: Förra torsdagen stoppade jag ner mina fötter i påsar innehållande syror och enzymer som sägs lösa förbindelsen mellan död och levande hud. Produkten Footner utlovar mjuka fötter utan filar, krämer eller fotbad..

För er som vill läsa mer om footner rekommenderar jag att ni besöker produktens hemsida : Footner exfoliation socks

Lägesrapport: Detta är 6:e kvällen post-footner behandlingen. Jag trodde gårdagen var ”kulmen” men jag hade fel. Denna dag har jag gått runt och känt hur huden MELLAN tårna krullat ihop sig. Det har lossnat rejält kan jag säga. Det lossnar inte.. det RASAR!

So far ser det förjä**igt ut och jag skulle inte ens dra av mig mina strumpor om jag så fick betalt för att göra det! MEN det ser riktigt lovande ut.

Hur fascinerande som helst trots att det är sjukt äckligt. Processen kommer tydligen på gå ytterligare 10 dagar… Hjälp!

TiPS: Om någon kommer på att dom vill testa footner rekommenderar jag starkt en egen fothandduk efter dusch/bad för det lossnar sjukt mycket heeeela tiden. Du behöver GÅ i badrummet så gå då på en handduk tills du får på dig strumpor ty det blir spår av flagor på golvet!!!!!!!!!!!

”Se pass” att jag fått dra in dammsugaren in i badrummet efter morgonens dusch!!!

//a

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Anna H

    Svar till Marja Granqvist (2013-04-24 23:28)
    Nej! Det är bara den döda, torra huden som lossnar! Idag har jag mjuka fötter!!!!!! Blir en rapport senare! Med tanke på vart produkten säljs är jag helt trygg med att använda den. Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.