Vad hände?!

Ja, jag skulle ju kunna skriva om myspys i stugan, själsro och sprakande öppenspis, lyckliga ungar som fridfullt samsas om saker eller så kan jag vara ärlig!

Jag vet icket vad som hände denna dag men det var som en krutdurk som väntade på att explodera. Tre killar som inte varit överens är ett sätt att uttrycka det milt! Det har vrålats, gnölats och grinat i stugan. Det har varit hårda ord mellan samtliga barn, det har varit fulknep och utanförskap, det har varit sura utbrott och ilskna vrål! En sak var säker att morgonens lugna stund snabbt utbyttes mot något helt annat och i kapp med det en eskalerande smärta och tryck i min lever.

Så med smärta, kallsvett och illamående plockades allt ihop i stugan. Samtidigt roddades det lunch och det skreks om vem som mest hungrig och vem som skulle ha 9 eller 10 köttbullar. Det var katastrof om vem som skulle sitta vart och det var med nöd och näppe det gick att ens äta i den fullkomligt vulkanutbrottladdade stämningen som låg och mullrade i bakgrunden.

Det bråkades och gruffades om allt och in i det sista flög krokodiltårar och katten höll sig undan! Jag var sjöblöt av svett när jag, kiddo och katten slutligen satt i bilen, tysta och hålögda med AC.n på iskall och styrde kosan mot staden!

Idag var killarna allt annat än compadres, idag var det ”för mycket av det goda”, det var honungsfällan i verkligheten och det var två svettiga kvinnor som sammanbitet insåg att det endast fanns en sak att göra -DRA och splitta upp sällskapet fortare än kvickt!

Jag vårdar min gallkramp, sonen kollar You Tube och katten ligger utslagen på bordet i uterummet. Faktum är att det är mera själsro i La Casa än stugan kunde erbjuda denna dag!

//a

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.