SMS-lån nästa…

Mina fötter… Min vänstra fot…. Den kommer leda mig till sms-lån och till Lyxfällan…

Tejpad fot... Numera SUR

Tejpad fot… Numera SUR

Idag har jag träffat en fantastisk sjukgymnast på grund av min bråkiga hälsporre… Eller inflammation… eller är det ankan plattfot helt enkelt?! Det är ju frågan.

Kapitel 1 är att jag absolut behöver inlägg. Jag fick direkt remiss till OTC. Jag har inte bara en dum häl det visade sig att jag har en fullständigt ihop sjunken FOT! Ja, hör och häpna -Jag hade en GLAD fot men i fötternas värld skall foten vara SUR. Detta har även lett till att jag hade Hallux Valgus och inlägg med pilotter var tydligen nödvändigt!

JOYA-sandalen var inte alls särskilt lyckat… Nej nej jag behöver helst en löpsko… Med en stabil sula och INLÄGG. Jahapp…

Såå jag har redan ringt Gå & Löpkliniken i Umeå. Dom skall få hjälpa mig med det här och samtidigt konstaterar jag att någon FOTBUDGET har jag aldrig haft i min hushållsekonomi. Dags att införa den posten pronto så jag slipper SMS-lån och lyxfällan på grund av en sjukt skum FOT!

Jag kan nästan inte prata heller då jag är så medveten om min fot. Tejpningen har gjort att mina tår spretar åt alla håll. Idealiskt när man skall måla tånaglarna i allafall (alltid något positivt). Att gå nu känns jättekonstigt. Känns som att jag har simfötter på mig…

Blir en ytterst spännande tid framöver att se vart allt leder. Är sjukt glad att ha träffat en glad och trevlig sjukgymnast och jag är tacksam att vi har Gå & Löpkliniken i stan! Köpa inlägg, köpa skor, köpe och köpe en hör inge annet….

Jag måste verkligen börja jobba igen så jag har råd med alla udda udda utgifter 😀

//a

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Ja det var nog på tiden faktiskt då jag haft snudd på svårt att gå vissa dagar nu på slutet! Tur att vi har kompetent hjälp nära 🙂 //a

 1. Eva Katarina

  Visst behövs det en budgetpost för oförutsedda utgifter!

  Man vet aldrig vad som kan hända, själv blev jag faktiskt tvungen att ta ett sms lån på grund av en liknande olycka. Numer ser jag till att ha en budget så att jag inte hamnar i en sådan knipa igen!

  Tack för en bra blogg,
  Eva Katarin

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Ja det är hemskt när det ena leder till det andra och så kostar allt pengar! Det är liksom så det blir i livet mellan varven!! Tack för att du lämnade en kommentar! Kram och trevlig helg! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.