Välkommen Grinchen…

När november klampat in i tillvaron börjar leksakskataloger dimpa ner i brevlådan. Dessa studeras noggrant och det kryssas flitigt (pennan har förmodligen slut på bläck vid det här laget!!). Önskelistor knåpas ihop och det mesta (inte helt oväntat) som kiddo får syn på är något han skulle kunna ”tänka sig att önska till julklapp!”

När jag stod och lagade middag kom sonen in och satte sig i köket och berättade vad dom gjort på ”Musiken” -Dom hade spelat TRUMMOR!

”-Ett elektriskt trumset vore ju riktigt kul att ha” konstaterade sonen

-Aldrig i livet tänkte jag för mig själv och kände hur Grinchen kom fram!

Gitarrer och keyboard finns redan hos hans far så jag kan tipsa HONOM om vad junioren önskar! Något trumset (oavsett kaliber) kommer inte in genom mina dörrar!

Jag undrar hur många gånger jag kommer hinna känna mig som Grinchen innan ens november är över?!

//a

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.