Sanningen om mössan…

Jag tänker vara helt ärlig!

Somliga dagar ids jag inte fiffa till håret utan tar helt enkelt på mig mössa! Ännu en anledning att älska vintern!

Eftersom jag tidigare idag förespråkat bling-bling i juletid så följer jag upp med mera ytlighet nämligen HÅRproblem!

Vissa dagar har jag gått med håret finfint på jobbet sedan när jag kommer hem åker det upp i en tofs som heter duga ty flängande hår är sällan praktiskt och extremt äckligt vid tex matlagning!

Ibland händer det då att jag kommer på att jag skall åka på Coop (börjar ju snudd på likna en läskig vana!!!)
IMG_2447

Har man då håret i en tofs är det ju inget att fundera på! MEN har man istället hållit på dra i sitt elektriska hår och fått så bråttom iväg att man GLÖMT gummisnodden på bordet DÅ är det mössa som gäller och inget annat! Den ofrivilliga mössbäraren typ! Som ikväll! Julklappar dimper ner och skall hämtas ut då åker jag med glädjetjut mot Coop. Don’t get me wrong- Inget är till mig! Men kul är det ändå!

Sedan är det då kötid så man håller på få värmeslag. Kan man ta av sig mössan?! Ja absolut. Gör JAG det? Nope för elektriskt hår har en otäck tendens att stå som en gloria runt mitt huvud och jag betackar mig den humorn även om det säkert skulle bjuda på skratt!

Med detta konstaterat tror jag det är dags att börja jaga min stackars frisör! Han har minsann fått klippa mig en nyårsdag då jag fått en raket i håret kvällen före… Han undrade om jag trillat ner i en marschall… Men DET är en helt annan hår-story än mössan vid kassa hårdagar!

//a

 

 

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Frågan är när håret såg mest jävligt ut… Ikväll efter svettpärlor under mössan eller efter nyårsraketen… Hm hm hm //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.