Fråga;

20140107-180743.jpg
Jag gillar riktigt surdegsbröd!

Jag kommer aldrig glömma när vi bjöd fransmän på detta bröd en sommar på 80-talet. Vi tillbringade en månad i tält på en pittoresk camping på den franska landsbygden. Då vi återkom år efter år fick vi vänner på plats.

Surbrödet blev tydligen ”bättre” genom en rejäl klick jordgubbsmarmelad!

Själv funderar jag om fler än jag drabbas av hicka i samband med surbrödsätning?

En tugga = ett hick = sjukt störande fenomen!

Kvällspromenaden var DiMMiG och skum, tacklad har jag blivit till max. Det är för övrigt den enda roliga med att vara ute och gå enligt kiddo!

//a

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag får också hicka av just det där rallarbrödet. Är det för torrt kanske? Vi kanske ska försöka dricka ett par klunkar vatten före första tuggan. Har inte tänkt på det.
    Kram

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Det skall jag testa imorgon! Idag när jag åt en bit drack jag faktiskt inget alls… Å det är ju i ärlighetens namn tämligen torrt och rivigt 🙂 Har aldrig heller funderat men nu skall här sökas svar! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.