Trekant? -Nej, nej, FYRKANT!

IMG_2723

Nej nej här dröms inga drömmar som inbegriper trekanter, i stället drömmer jag om fyrkanter, eller mera korrekt kvadrater! På riktigt… EN kub! Jag vill reklamera mina egna drömmar för att börja drömma om geoMETRISKA skittåkiga figurer känns då inte alls bra!

Eller hade det något med mina funderingar igår att göra? När jag tänkte på det filosofiska uttalandet att ”kärleken är lika omöjlig som en rund fyrkant”?

Så här var det. Vid sänggång (igår) i vanlig skalmantid konstaterade jag (just när jag skulle släcka lampan) att nagellacket var ”trasigt” -Då blev jag lite less. Släckte lampan och gosade ner mig. Så klev jag upp och stängde fönstret för att undvika fall från pall. Så kände jag att jag hade ont i min häl så till den milda grad att jag inte kunde sova. Gick upp för att ta en alvedon.

Alvedon-jakten ledde till att jag (i farten) rensade en korg i badrummet. Tillbaks i sängen började jag fundera på hur dumt mitt sovrum är… OM man tänker på saken ur feng-shuiperspektiv. Så kändes det som att jag höll på att få nackspärr. ”Must not forget räkningen i handväskan” kom jag också på där jag låg och försökte sova. Sedan kände jag hur otroligt olustigt jag tycker det känns att eventuellt måsta göra ett nytt ingrepp i stora gallgången -Å måtte jag inte få pankreatit… OCH så fort jag blundade såg jag bara dom där retliga pusselbitarna framför ögonen! WTF!

Ni förstår -Tankarna var inte alls redo att gå i säng. Call me crazy men jag tror jag var undersimulerad efter helgen. Tillslut var sängen dum, täcket knorvigt och det gick då inte alls att sova i det där dumma rummet. DÅ bytte jag säng. Kiddo råkar ha en fantastiskt skön mjuk säng med fluffigt täcke -Som stod tom och var sval.

Där somnade jag och har drömt om dinosaurier, studenter, ritningar (as in blueprints!), blommor som visade sig vara en fisk, solskyddsmedel (!!) och som sagt en kvadrat… i en bastu?!

Är det konstigt att man inte kommer ihåg lösenord efter en sådan natt? Jag bara undrar.

Tro mig, iNGEN är lyckligare i Umeå än jag denna dag över att åter vara i tjänst!

//a

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Såna där nätter har jag också ibland. Då stiger jag upp, tar en knäckemacka och sätter mig och löser korsord. Fast det är klart, för mig spelar det inte så stor roll för jag behöver ju inte stiga upp och gå till jobbet dan efter.
  Ha en skön vecka och visst finns utställningen med Kristian Gidlunds fotografier nu på Alva?
  Kram

 2. Anders

  Googlade ”pankreatit” och i en av träffrubrikerna stod det ”beror oftast på att man druckit mycket alkohol under en längre tid”. Det passade inte inte in på dig så jag blev mycket lättad när det därefter stod ”eller att man har gallsten” och ”ibland går det inte att avgöra vad sjukdomen beror på”. Phu! Får sluta googla sjukdomar som jag inte vet något om, blir bara förskräckt över träffarna jag får 🙂

  By the way: konstiga drömmar du har…

  PS: Vågar du verkligen en måndag morgon säga att du är lycklig över att vara tillbaka på jobbet 😉

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Hahahaha pankreatit blir begripligt i mitt fall om du istället googlar ingreppet ERCP som görs under narkos! Pankreatit är en mycket vanlig komplikation till det ingreppet -Å det är mycket värre än själva ingreppet i sig!!!!!

   Ja jag var lycklig att åka iväg imorse -å andra sidan var jag likvärdigt lycklig att åka hem efter just MÅNDAGsruschen

   //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.