Snöpligt

Vi tog oss ett kvällsbad igår, vattnet var så hett att man frös av värmen, det är skönt.

Enya, en av katterna, brukar agera badvakt och kom i vanlig ordning in och lade sig brevid badkaret, sen går hon in på kattlådan och gör hennes behov, och där satt hon oss på pottkanten.

När hon kommer ut stinker det i hela badrummet och jag ser att det hänger något från hennes yviga svans…skit. Hon valsar iväg med svansen slängandes hit och dit och vi skriker i munnen på varandra, neeeej, kom hit.

Jag tror att vi får stiga upp nu sa jag och medans vi stod där och sköljde av oss, kom hon tillbaka, jag ut ur badkaret och greppade första sak jag hittade och försökte med mild röst, locka in henne i badrummet, komsi komsi, kolla här, sen var hon tillräckligt nära så jag kunde nå henne. Då blev det behandling med saxen. Att försöka tvätta bort kattskit från deras päls, är totalt bortkastat, det går inte, man får klippa bort det istället. Tur att dom har mycket päls att ta av.

Snöpligt var det då.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten