Smällkaramell för Bob Marley?

 

Igår fick Jennifer främmande av en gammal klasskompis till henne som heter Isabel. Dom skulle ut och prova på brädan. Jennifer har varit ute varje dag sedan snön kom, och åkt snowboard. Ingen stor kulle men alldeles lagom att göra sina första åk på.
 
Vi var en sväng på Teg för att hämta igen sommardäcken till gammbilen som eventuellt kan bli såld imorgon. Det kommer en från Lycksele och ska se på den. Låset på cheven var inte det enda som frusit, det hade även stor låset till kallförrådet. Efter en del kämpande gick det upp.
 
På kvällen plockade Jennifer fram filmen Ice Age 3 och jag tror att vi skrattade 55 minuter av 60. Vi såg inte klart på filmen men den är ju bara för bra, och det finns en viss suspekt figur som på minner om en som vi känner och det blir bara mer knasigt då man ser den personen framför sig hela tiden. Av förståliga skäl ska inga namn nämnas. Eloise borrade då ner skallen i hennes sängplats, undrar om hon var less på skrattet.
 
Hur ska vi tro att julen kommer att se ut om 10 år, detta är julpyntet Jennifer gjort på skolan. En rasta smällkaramell. Klura på den ni.
 
Ni får ha en bra dag!
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer

 1. Jennifer

  Hur ska vi tro att julen kommer att se ut om 10 år, detta är julpyntet Jennifer gjort på skolan. En rasta smällkaramell. Klura på den ni.
  ________________________________________________

  VADÅ??? :O

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jennifer (2009-12-20 13:26)
  Vaddå vaddå? I och för sig så är ju grönt och rött, julfärger men jag tror inte att du hade julen i åtanke då du gjorde denna.

  Kanske du, den dagen du flyttat hemifrån och ska julpynta, har en svart gran med rastafärger som glitter, dunka dunka i bakgrunden, chokladbollar istället köttbullar och julgröten som du dissade imorse är istället en youghurt med flingor. Julmusten kanske får finnas kvar och givetvis klapparna. Den som lever får se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten