Seriöst?

Nu har vi kvar…tre glas av tolv ursprungliga. Jag köpte sex stycken nya glas, för att fylla på förrådet innan Theresé och Anders kom hit till nyår, av dom finns nu fyra stycken kvar. Vad är det som spökar här, egentligen?

Theresé frågade då dom kom hem vad jag gör med dom, ja sa jag, det sista glaset hoppade faktiskt ut ut skåpet. Jag skulle ställa in glas från diskmaskinen, öppnar skåpet och ut hoppar ett glas, rätt i handen på mig där jag redan håller i tre glas, *klirr* det var det det. Nu vet jag inte vad jag ska investera i för glas längre…plastmuggar eller tenn??? Fast då skulle säkert plasten smälta och tennet bli vint och snett…bara för att.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2010-02-03 13:34)
    Ja, det låter inte helt otroligt. Nu är det dessutom problem i Niccolinas rum, det är iskallt därinne även fast elementet är på järnet. När hon sitter där får hon komma ut i tv rummet bara för att värma sig innan hon går in igen. *suck*, fast jag tänker inte ta hit någon vaktmästare förrän hon har städat upp därinne, man vill ju se vart man trampar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten