Psykbryt

Jag loggade in på facebook för några dagar sedan, nä, nu ljög jag, jag loggar aldrig ut även fast jag inte är inne där så ofta, så det ser väl ut som om jag sitter och häckar där hela tiden, men se det stämmer inte.

Nå, jag gick in på sidan och plötsligt såg den helt annorlunda ut, jag blir galen då dom hittar på nya saker och man ska helst läsa sig till hur man nu ska göra. Jag skrev då i kommentators rutan: Psykbryt
 
För det var precis vad jag kände att jag höll på få. Två av mina vänner där, är ett par från staterna, så nästa dag hade Jerry kommenterat och skrev så här: Maria what does that word mean?
 
Jag svarade honom dagen efter att det var ungefär som om min hjärna inte fungerade som jag ville, ännu en dag efteråt skrev han: Is it related to alcohol intake?
 
Jag skrattade högt *lol* och skrev att det inte riktigt stämde utan att det var något tillfälligt. Ja där ser man, klart att dom funderar ibland vad man skriver om då dom inte kan svenska. Sedan är det inte alltid det lättaste att förklara heller. Svårt att hitta dom rätta orden.
 
Galen blir jag även då dom möblerar om på affärerna. Jag skriver oftast upp på en lapp vad jag ska handla och beroende på vilken affär jag ska på så skriver jag ju upp varorna i den följden dom ligger på när man kommer dit. Så kliver man in genom dörren och dom har vridit runt alla saker som i en osorterad Rubiks kub och man hittar absolut ingenting, då får jag psykbryt.
 
Dom skulle anordna ett litet mat bingo för att fira sin nya möblering, alla fick varsin lapp med varor på och den som snabbast hade hittat igen alla saker fick rusa till kassan och skrika bingo, vinsten skulle vara varorna på bingoraden. Då kanske man skulle tycka att det var ok, med lite omflyttningar då och då.
 
Ha det gott, allting gott!
 
 
 
 
 
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

10 kommentarer

 1. Jan A

  På tal om att möblera om i affärerna, ännu värre är väl då de byter färg på förpackningarna. Då kan man få gå flera varv utan att hitta något 🙁

 2. Theresé Hällsten

  Jag skulle ha förklarat det som: ”A sudden psychotic outburst, over some kind of trifle, like a new design on facebook, or the grocery store having rearranged their supply aisles. The force of habit has to change, so the person goes bezerk inside. =)”

 3. Theresé Hällsten

  …tänkte på det Jan sa… *skratt* Hur lång tid tog det inte när man hade flyttat till Uppsala, innan man lärt sig att mellanmjölken inte var röd, utan grön, eller att lättmjölken var blå istället för gul…!? Nu har vi dessutom två-tre olika mejerier som tillverkar mjölk, och säljer i samma butiker, så nu är inte ens färgen konsekvent, då alla måste vara liiiite annorlunda…

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2010-02-09 07:45)
  Ja eller då man tar för givet att vissa saker borde höra hemma någonstans därborta vid dom andra, liknande sakerna, men häpp, så hade dom bytt och flyttat på just den där grejen man skulle ha, och ställt den på en annan plats som man inte ens tycker stämmer ihop med produkten.

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-02-09 08:52)
  Aha, jag tror att jag ska kopiera den texten och lägga ut till honom på facebook, då får han verkligen klarhet i vad jag menade. Och ja, jag ska skriva att det var du som skrev det 🙂

 6. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-02-09 08:55)
  Jåda, jag vill minnas att jag snurrade runt därinne på erat Maxi i jakten på låååångfil, men det fanns ju för sjutton inte ens därnere. Sen tror man av någon anledning, att mjölken ska smaka annorlunda, bara för att förpackningen ser annars ut.

 7. Linnéa Olsén

  Ha, ha!!
  Å jag som just skrev på min status att jag ÄLSKAR nya utseendet på FB!
  Jag tycker att den är betydligt lättare att navigera sig runt i. Allt finns ju på samma ställe, nästan. Superenkel.
  Men, det är många som inte tycker om nya utseendet. Jag tror det handlar om vanan.

 8. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Linnéa Olsén (2010-02-09 09:03)
  Ja förmodligen är jag inne för lite på facebook och då ids man inte uppdatera sig själv på vad det är som gäller. Litegrann som då man jämför papperstidningar, jag tycker bättre om vk än vf, antagligen för att vf upplever jag som lite luddigare i texten medan vk är mer inramat. Svårt att förklara men så känns det. Ha det gott!

 9. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2010-02-09 09:26)
  Ok, då hade säkert sidan eller vår dator, psykbryt, för sidan var blank då jag loggade in, sedan skulle jag in på nån inställning och sånt blir jag galen på. Jaja, jag klarar mig nu och som sagt, facebook är ingen jätte favvo. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten