Herrarnas stafett

Vi blev ju sittandes framför tv:n igår, igen, och kollade på OS och herrarnas stafett.

Det blir som ett gift då man väl har satt sig och man vill se hur det ska sluta.

Vilken insats han gjorde, norrmannen som kom och tog silvret, just innan målgång. Han såg ut som spindelmannen och var verkligen ett hot på tredje varvet, sedan sackade han en bit men kom hur starkt som helst, på slutet.

Jag sa till Åke, om han kommer att ta guldet så är han banne mig värd det också. Jag har aldrig sett en sån skidåkning någon gång och en riktigt tjurskalle måste han vara.

Nu gjorde Sverige ett otroligt bra jobb, dom också, ett riktigt teamarbete och dom är ju  värda detta guld, måste ju kännas fantastiskt att glida in till målgången och veta att man vunnit guld.

Niccolina ser inte på sporten och jag frågade henne varför. Ja, varför skulle jag göra det, svarade hon, jag är ju inte med och då är det väl inget att se på. Jamen det är ju Sverige, sa jag, och Sverige är ju vi…eller hur? Nae…hon köpte inte det, hon surfade på nätet istället.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten