Nån rättvisa ska det vara

Eftersom jag satte ut både Niccolinas teckning och två som jag gjort så ska det väl in en på Theresé alster också. Hittade denna bild som Theresé ritat, visserligen bara 3 år gammal men ni ser ju att hon fick till det bra nog mycket bättre än jag och hon var bara hälften så gammal, då.

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-03-25 11:06)
    Moahahaha, jag skrev ju det, att du bara var tre år, du måste skicka en nyare bild då 🙂

    Har du kollat in min teckning då, på den nakna killen. Jag har ändå ritat in det som om han hade en tröja och byxor på sig, och ingen av dom har händer…hm???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten