Äcklig klunga

Ehhh, fick ett mail från Theresé igår där följande stod att läsa:

Har du sett något så äckligt någon gång?!
Anders såg det när han skulle gå in, precis bredvid dörren satt klungan…
 
Nu över till den medföljande bilden:
Undrar om hon skickade rätt bild till mig, jag börjar tveka, dels undrar jag vart klungan är, och sedan vet jag inte vad som är så äckligt med en liten fågel, hallå, Theresé???
Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-06-07 14:02)
  Jag började ana att allt inte stod rätt till då Nicco frågade om jag sett den äckliga bilden. Ja vaddå äcklig sa jag, en fågel??? Nä sa hon det är väl ingen fågel. Joho, svarade jag, en fink och så fortsatte det tills jag visade henne bilden.

 2. Theresé Hällsten

  Bara för information så är det Anders som tror att det är en bofink… Det är en blåmes… Den och andra hälften har flyttat in i ventilen. Den tyckte dock att min kamera lät lite konstigt. De brukar vara rätt skygga när man sitter ute, men kameran blev de intresserade av… Kanske nya offer för kameran då katten börjar ge upp…

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-06-07 19:04)
  Ja jag suger på att veta vad dom olika fågelsorterna heter, du hade lika gärna ha kunnat sagt att det var en stork…nästan, så hade jag trott det. Fast benlängden samt storleken på näbben hade nog misstämt. Visst hade ni fåglar i ventilen ifjol också?

 4. Theresé Hällsten

  Jodå, jag börjar undra om det är samma som föregående år… Fast förra året var det nog en gråsparvsfamilj, i den andra ventilen… Ingen vågade bo ovanför grillen då…
  Eller så kanske de bara försöker variera sig lite. En annan blåmesfamilj har flyttat in ovanför verkstan, vid porten, så det är fåglar överallt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten