Triangel dragkedja efterlyses!!!

Igår åkte jag, Ingegerd och Jan, ut och hälsade på Janne och Kerstin, i Jannes stuga som ligger i Åheden. En jättefin, liten stuga som invändigt påminde om en stor båt som ligger upp och ner, och utanför dörren, ett stenkast nedanför, så ligger havet.

Nu får du rätta mig om jag har fel, Janne, men om jag förstod det rätt så hade hans pappa, den här kossan i hans affär där han bland annat sålde mjölk. Den har nog en del år på nacken.
 
Kerstin bjöd på fika ute på gräsmattan, dom hade hittat av en liten plätt där det faktiskt var nästintill vindstilla. Det pratades bland annat om kläder och att en del av dom har en tendens att krympa, kan det måhända bero på luftfuktigheten, eller hur kan ett par byxor, helt plötsligt sakna fem centimetrar uppe i knäppningen? Jag sa att dom borde ha dragkedjor som är en centimeter bred därnere och fem centimeter uppe i linningen, då kanske man klarade sig 🙂
 
Vi tackar för en trevlig eftermiddag ute vid havet, det blev något annat än att sitta på gården här hemma.
 
Imorgon har jag tid hos veterinären, så får han se om han kan hitta något galet med Eloise. Hon haltar ganska så mycket nu och vill inte att man tar i henne, så nåt fel är det. Nu är jag dessutom glad att jag har försäkrat våra katter, även om man ska ut med en självrisk, så är det småpotatis mot vad det kan komma att kosta.
 
Nu önskar jag er en bra och solig dag!
 
 
 
 
 
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Eva-Marie

  Hoppas allt går bra med lillakisse,(eller liten vet jag inte).Är så otroligt tråkigt när djuren blir sjuka.Vilka fina ställen du får besöka Maria.Ha det gott!

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-06-29 08:55)
  Det vore ju önskvärt att sommaren äntligen skulle vara här men det är som att det bara är solen som värmer…än. Syns vi på wheels? Ha en fantasktisk vecka, du med!

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Eva-Marie (2010-06-29 11:45)
  Ja, ni lär ju få en uppdatering imorgon, vad han hittar för fel…eller kanske inte, på katten. Nä, liten är hon inte, hon väger nog någonstans runt 7 kilo, fast det är inte så mycket för en skogis, dom kan ju väga upp till 11 kilo. Ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten