Skryt

Så har poängställningen i High Five Point serien kommit ut, och av 101 tävlande i min klass så hamnade jag på en 37:de placering, otroligt, med tanke på att jag bara kört 2 tävlingar och bägge två blev dessutom avbrutna.

Men där ser man också hur detta system är uppbyggt. En som har råd att åka på alla tävlingar, och att bilen funkar så du kan kvala in, har väldigt goda chanser att ligga bra till på listorna eftersom du får poäng för varje tävling du åker på, oavsett placering i själva tävlingen. Ja, det är klart ettan och tvåan får några poäng mer än övriga, så det är ju ingen nackdel att vinna, om man så säger.

Nå, det får väl vara som det är, den som vinner får tydligen tillbaka startavgifterna, antingen detta år som dom kört eller om det är så att dom vinner startavgifterna för nästkommande år, men en startavgift täcker knappast alla kostnader man har för att ens ta sig till tävlingarna.

Sånt är livet…på en pinne…med Anita Ekblad

Från knäet och upp på halva mitt lår, har jag tappat känseln, vet ni hur irriterande det är när det samtidgt kliar där? Prova klia er under foten då du har fått kolsyra. Men som jag sa till Åke imorse, -Man får väl vara glad så länge man inte har kolsyra i skallen. Moahaha

Ha det!!!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Mats K

  Hej Maria
  I High five så räknas bara 5 tävlingar
  så om man åker 10 Tävlingar räknas 5 bästa tävligarna
  Och likadant i NRD räknas 4 bästa + Finalen
  Så man måste nog placera sig bra också
  Och man får Fri startavg nästa år om man vinner serien i
  år om man nu inte Vann i fjol också 😉

  //Mats

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Mats K (2010-09-03 20:50)
  Ok, det visste jag inte, men med tanke på namnet på serien så var det inte så svårt. Fortfarande ska du ju ha råd att åka på minst fem tävlingar då, och har du lite otur där så åker du vidare för att förhopningsvis få en bättre placering. Hahaha, vet du vad jag läste (ja vi var ute igårkväll, så jag skyller på det) att man kunde vinna Fri stavgång nästa år, det hade väl varit något 🙂 eller kanske inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten