Beresta växter

 

Vi har två stycken beresta blommor här hemma. Dom har varit i Fällfors, Malå, Järlåsa, Småland, ja runt om i Sverige. Bägge två har varit ganska så fina och blommat hela tiden. När vi kom hem, efter allt resande så är det sista jag gör, att kliva rätt ner i den stackars blomman och sen dess har den aldrig tagit sig. Oj, vad förvånande…eller inte. Ja, det som inte förvånar mig är att jag lyckades kliva i den. Man kan ju inte ha ögon överallt 🙂
Blomma nummer ett, den klarade sig.
Blomma nummer två, ser aningens misshandlad ut.
 
Jag hade en jättejobbig dröm igår natt, det var hur mycket som helst som jag skulle hinna göra och allt på en och samma gång. Dessutom motarbetades jag hela tiden av människor runt omkring.
 
Jag skulle städa, samtidigt som jag skulle baka, tvätta håret, möblera om och ställa undan saker. Under den tiden så plockar Åke fram en massa grejer han hittat i källaren, deciliter måttet finns inte så jag får höfta med receptet, smeten åker ner på golvet, det är kladd överallt, jag struntar i att fortsätta med bakningen och ska tvätta håret, då är hela badrumsgolvet fullt med vatten.
 
Sen vaknar jag och tänker att det var som fullt upp och allt gick bara galet, men du…haha, jag tror att jag är ganska van med såna där saker som bara händer och som många gånger inte går att göra något åt heller. Jag/vi är vana, och egentligen, vem har dött av en söndertrampad blomma, vatten på golvet, eller katter i gardinerna? Förmodligen ingen.
 
Morsan överlevde åkturen till Coop igår, men hon såg lite stressad ut då vi körde in för att hämta upp henne. Hon tror, av någon konstig anledning att bilen har eget liv och kan bli helt galen när den känner för det, hur kan det komma sig? Att hon tror det, menar jag. Jag har ändå sagt till henne att felen som var är ju åtgärdade, gasen kommer inte att hänga sig igen och inget kommer att hända när man kör den, men, hon är inte helt övertygad.
 
Idag ska jag städa i svärfars hus, han är inte så duktig på att hålla efter med dammsugaren, därav min lilla idé om dammsugare i rullatorn. Nå, det ska väl vara snabbt fixat, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Ni får ha en bra måndag!
Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten