Vad skulle hända om…

Tänk om man av misstag tog schampoo och använde det som en duschkräm, vad skulle hända då, om det nu står på flaskan: Avancerad innovation, stärkande, vitaliserande och ger massor med näring, volym och kraft.

Hm… Slapp man gå och träna då och sedan behöver man inte äta så mycket heller då den innehåller näring, men ack vilket misstag om man använde sig av den som det enbart stod volym på, och man inte ville ha mera kilon att bära runt på, katastrof!!!

Nä, man får nog använda schampoot på skallen och en enkom duschkräm till det övriga, för att vara på den säkra sidan 🙂

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

 1. Jan A

  Jag har av misstag tagit myggmedlet Mygga och rollat under armarna. Nu står deoderanten och Mygga långt ifrån varandra.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2010-09-24 13:54)
  *fniss* men du förvarar förhoppningsvis skinkost på tub i kylskåpet och inte i badrummet, kan ju annars tänka mig att det kanske skulle hamna på tandborsten…av misstag, eller tvärtom, tandkräm i kylskåpet är ingen hit 🙂

 3. Theresé Hällsten

  Tyckte att Anders var bäst hittills… Han brukar alltid borsta tänderna först och sen ha på deo. En morgon glömde ha väl liksom bort rutinen. Han smetade på tandkräm på tandborsten lyfte upp t-shirten och gnuggade runt med tandborsten under armen. Han kände att de var lite fel så han tog ut tandborsten la på lite ny tandkräm och borstade tänderna istället… Jag kastade bort tandborsten när han berättade det, men de var först när jag märkte den konstiga tandkrämsfläcken på insidan(!) av t-shirten som han sa något…

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-09-24 15:34)
  *garv*, var han disträ eller vad? Fast jag ska nog inte säga nåt, allting låter som något jag säkert också skulle ha kunnat göra…men jag har inte ”lyckats” med det…ännu. Tror jag i alla fall, rätt var det är så poppar det kanske upp något sånt där som man har förträngt, vi får se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten