Diskmaskinen var en råttfälla

 

Åke ringde för en stund sedan…han står på vårdcentralen i Vindeln och väntar på att få sy.
 
Tydligen har dom en elak diskmaskin inne på Ica affären, han skulle ta sig förbi den för att hämta en säck, den undre luckan smällde igen, som en råttfälla (enligt honom själv) och han hann inte dra bort ringfingret utan det fastnade i maskinen. Tydligen så klämde den åt runt hela fingret. Han satt på plåster och åkte iväg men det slutade aldrig att blöda, det har gått för djupt ner i fingret.
 
Detta mina vänner, är en ganska så typisk, normal dag i våra liv, inga konstigheter här inte. Men jag sa ändå att det var tur i oturen, han hade ju kunnat ha haft hela handen där och nu var det dessutom det vänstra fingret som fastnade, och han är högerhänt. Hm, det gäller att hitta något positivt i alla händelser, eller hur?
Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-10-26 13:25)
  Jodå, så är det, fast vad skulle du i Vindeln att göra, och i diskmaskinen, hum. Ja, för all del, han hade nog inte tänkt sig i maskinen, bara passera, men…

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2010-10-26 13:58)
  Har precis fått ett mms från honom, ett stort vitt paket blev det. Nog går det säkert bra, huvudsaken är nog att hålla det någolunda rent och prydligt, vilket kan vara lite svårt i hans arbete. Ha en trevlig dag, du med!

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-10-26 15:56)
  Ingenting förvånar någon av oss…längre 🙂 men det kan var lika så bra, då blir man glatt överraskad då det händer bra saker, för det gör det också, ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten