Jag fick ett paket…

Ett stort gult paket med röd tejp:

Drog smygen då jag äntligen fick upp locket:

Är ni då nå nyfikna nu, på vad Theresé köpt till mig? Jo, jag fick dessa tallrikar:

Det är ju samma som mina kaffekoppar i stugan, Rörstrands Pomona, dom här har jag aldrig sett och dom är verkligen fina, vi ska äta på dom med andakt, men jag tror jag ska ta dom till stugan så finns dom förhoppningsvis kvar längre. Dessutom får jag nu någonting annat att söka efter, inte bara kopparna utan dom vanliga tallrikarna var det 5 stycken av och dom djupare, är det sju stycken av, jag får satsa på att få ihop till åtta stycken av varje sort.

Tack så mycket, Theresé, det var en jättefin present och du kan ju gissa på en som kommer att vara avundsjuk…nå hemskt. Din mormor, hon som höll på köpa av mig kopparna för 500:- (fast nu vet jag ju att dom är betydligt dyrare, och nu kan jag ju inte sälja iväg dom).

Etiketter: , , , , ,

8 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Passa dig. Börja inte leta för det finns massor av delar. (Skärbräda, askar, karotter och pannor m.m.) Finns assietter också, men de blev för dyra… Annars gillar jag Westmans andra serie; Eden. (Med gröna/blå äpplen)

  2. Theresé Hällsten

    …Vilket fusk… Ja, Eden är en anna serie av samma kvinna som gjort Pomona, Picknick med fler. Den påminner litegrann om varandra, fast Eden har bara äpplen vad jag har sett. Men jag vet inte om såna här mönster passar in hos oss. Jag tycker våra keramikmuggar som ser ut som plastmuggar duger alldeles utmärkt. (Inte så ofta vi använder fat heller…)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten