Telia *stön*

Så var det dags att beklaga sig igen. Nu är det telia som ska få sig en känga. Vi väntar ju på att få telefonen inkopplad, i fredags pratade jag med en person, efter att ha blivit kopplad till höger och vänster.

VI avslutade samtalet med att han sa att det skulle ta tre arbetsdagar. Fint, då har vi telefonen på måndag eller tisdag då, tänkte jag. Ja det var ju en fin tanke det.

Igår damp det ner ett brev i brevlådan, där dom tackade för att vi hade deras förtroende och att dom fått in vår begäran att vi ville ha telefonen inkopplad den 15 Maj. Men, SKÄRPNING! Vi har inte begärt någonting.

Jag ringer dit, lämpligt irriterad, blir återigen kopplad mellan tre olika personer, innan jag får tala med den rätta människan. Hon vet inte vad jag pratar om för brev, det ska jag bortse ifrån. Aha, men varför trycker dom inte dit det direkt då, längst ner på breven, typ…bortse från detta brev.

Nå, sen frågar jag hur tusan dom kan döda telefonen i lägenheten på utsatt datum, men inte få igång den i huset. Hon svarar att dom inte har plockat bort telefonen därifrån, konstigt sa jag, vi hade nämligen tillgång till lägenheten långt efter dom tagit bort den så jag VET, att dom kopplat bort den. Nopp, hon fattar nada.

Sen frågar hon när vi vill ha telefonen igång, ja, säger jag (rätt så surt) igår…det fattar väl du att vi vill ha den så fort som möjligt.

Vidare så säger hon att nu ska det ta tre arbetsdagar tills det ska funka, jamen, svarar jag, det sa killen jag pratade med i fredags, och det funkar fortfarande inte. Och hur svårt ska det vara att koppla in en telefon i befintligt uttag där det dessutom tidigare varit telia som stått för alltihop. Ja, ett är då säkert, hon kunde inte ge svar på dom frågor jag ställde, och jag lär inte heller få svar på det vid ett senare tillfälle. Så fort vi fått igång internet så lär telia åka i soptunnan, och locket smäller vi åt, ordentligt. Åtminstone som det ser ut just nu.

Önskar er alla en fin onsdag, nu jobbar jag till 14 och sen får jag påsklov till onsdag klockan 14, nästa vecka, helt underbart!

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten