T3 T3 T3, usch bara, vilket sätt!

Jag skrev ju om T3 och fakturan vi fick av dom i Januari http://blogg.vk.se/maria-lundmark-hallsten-umea/2012/01/19/laaanga-ledningar-539972 då jag ifrågasatte deras utskick som kom 5 dagar efter kravfakturan skulle ha varit betald.

I fredags fick vi den ”nya” fakturan som ska betalas nu, den sista, men den är uppdaterad med 100 kronor i påminnelseavgift PLUS 50 kronor till för deras kravutskick. Jaha ja, och själv visste dom inte ens hur detta hade gått till.
Och precis som om det kostar dom 150 kronor för att jag betalade fem dagar försent… skulle inte tro det. Det här är väl deras sätt att dra in pengarna dom sponsrar gammliavallen med.
Sen står det att betalningen varit dom tillhanda den 9/1, ja, men detta innebär isf att ALLA fakturor man har, ska man betala in, minst fyra dagar innan förfallodatum, för det måste ju ta samma tid för alla företag att se att pengarna kommit in, eller hur? Och det brukar då inte jag göra. En bankdag… typ. Nä, dagens största usch till T3 och deras hantering av fakturor.
Vi åkte upp på den nya återvinningen uppe på klockarbäcken igår, inte mycket folk där inte, en före oss och en efter, så det var fort gjort. Lika fort var det att gå in på MediaMarkt och köpa en skrivare. Vi har nämligen ingen, och ibland har det vari önskvärt att ha haft en.
Nu skulle vi dessutom ha med oss egen utskrift av reglerna, då vi åker på säkerhetskursen i Skellefteå om två veckor, så nu gjorde vi slag i saken. Något större hemmansköp är det ju inte heller. Bara lustigt att färgpatronerna kostar lika mycket som själva skrivaren, jojomensan. Trådlös är den dessutom så den borde funka här nerifrån även om Nicco ska få ha den uppe hos sig.
Annars på västfronten intet nytt, vi fick väl lika mycket/lite snö som alla andra igår och Åke ska ta undan den innan man klampat ner alltihop. Söndag är det och det är också samma dag för alla andra runtom i Sverige… i alla fall enligt almanackan. Jag önskar er alla en fin sådan!
 
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Undrande?

  Jag personligen har aldrig fått någon påminnelseavgift tidigare, betalar man i tid så slipper man förseningsavgifter. Om du har problem att betala i tid rekommenderar jag starkt autogiro.

 2. Lisbet Olofsson

  Visst är det trist när man ringer och tror sig ha rett ut allt – allt är bara kanon och man blir bra bemött etc.
  Och sedan komemr något sånt här – men tror du inte att det är ”datorns” fel. Den kan man alltid klaga på, att de inte lagt in det där. Trist som skrutt annars.

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Undrande? (2012-02-12 10:36)
  Jag har inga problem att betala i tid, vanligtvis, men det blir problem då dom skickar ut fakturor som skulle ha varit betalda fem dagar innan man får dom. Jag säger inget om påminnelsevgiften, det får jag ta, men tillägget på 50:- tycker jag är fel. Och att det tar fyra dagar för dom att notera insättningen, tycker jag är mycket konstigt. Ha det gott!

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2012-02-12 10:39)
  Jag har redan betalat sk-ten, jag ids inte ens försöka få tag i dom, för det är inte alltid så där tvärenkelt. Påminnelseavgiften, javisst, den får jag ta, men den andra tycker jag är en fuling. Dom hade ju ingen förklaring själv heller. Ha det fint Lisbet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten