En till krasch

Ja, jag skämtar inte, det har varit en till krasch i familjen, men inte med camaron, inte heller med Buicken, Jeepen eller Mazdan, däremot med Åkes lastbil: http://www.vk.se/590648/krock-i-vindeln

Jag skickade ett sms till Åke igår, för att påminna om att jag skulle vara borta till middagen, samtidigt som jag skickar iväg det så surfar jag in på vk.se och läser att det varit en trafikolycka i Vindeln, med en lastbil och personbil. Hinner tänka att nä, inte Åke, men om det är han,  så lär han väl höra av sig. Sedan glömde jag bort denna artikel, kommer hem och då säger han att han krockat under dagen, så jag hade rätt fast jag inte trodde det.

Åke klarade sig fint, och ingen blev allvarligt skadad, men mest synd blir det väl om chauffören i personbilen, som missade stopp plikten samt hade haft sitt körkort i sex månader… kul början, men där ser man också hur lätt det är och vilken änglavakt man ockskå kan ha, det hade ju kunnat vara betydligt värre.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Vilken tur att Åke inte kom till skada. Där ser man… hur ordentlig man än är själv i trafiken, kan man råka ut för andra som inte är lika ordentliga. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten