En liten fundering

 

Träskmyrflugan är ett påhittat djur i en av mina drömmar och har ännu inte lämnat min hjärna. http://blogg.vk.se/maria-lundmark-hallsten-umea/2010/08/14/traskmyrflugan-183391
Någon gång ut emellan poppar ordet upp i min skalle och i och med att drömmen handlade om Ipren, så kanske jag för all framtid kommer att tänka på den stackars konstiga flugan, varje gång dom tabletterna kommer till tals.
Nu till en liten fundering så här, tidigt på lördagsmorgonen och det knappt är någon fler än jag vaken. Jag skulle köpa Ipren på HP:s i förrgår, jag sa att jag ville ha Ipren 400mg, ok sa killen, och tog fram ett paket, ehhh… sa han, visst var det dom vanliga du skulle ha?
Hm…kliar mig i skallen, jag svarade givetvis ja, och fick mitt paket, men jag undrar vad ovanliga Ipren är, om jag nu fick dom vanliga, och hade han verkligen inte blivit förvirrad om jag bett om att få dom ovanliga pillren, hade han vetat vad det hade varit då 🙂
Idag åker Kerstin och Janne till… utlandet någonstans, inte Mallorca, det vet jag, men kanske Gran Canaria, hm, nä jag kommer inte ihåg vilket ställe det var, men dom ska i alla fall flyga dit och det är soligt där. Själv ska jag jobba, tio timmar så någon sol, paraplydrink eller palmbladsfläktare, blir det inte för min del.
Men kanhända att vi löser melodikrysset, går och handlar på Ica eller hittar på något annat att roa oss med. Dagen kommer att gå och kom nu ihåg, allihop, ikväll petar vi fram klockan en timme så för min del, jag som även ska upp imorgon, får nog gå i säng en timme tidigare då, usch då ba! Och med dom orden lämnar jag er med en önskan om att ni får en trevlig lördag!
 
Etiketter: , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  De finns ju numera även ”snabba Ipren” som ser ut som myrägg eller nåt… Jag tycker inte alls att de hjälper…. På mig hjälper iofs inte Ipren vid migrän heller, utan måste ha diclofenac. (nåt som ger vissa hjärtklappning) de ”ovanliga ipren” har i alla fall lila förpackning…

 2. Marja Granqvist

  Har du inte sett reklamen om de moderna mjuka Ipren i lila förpackning?
  Tack för att du påminde mig om att det blir sommartid. Nu måste jag i min tur sms:a min dotter och berätta åt vilket håll hon ska vrida klockan.:)
  Kram

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2012-03-24 19:07)
  Jo jag har nog det men tyckte det lät lite halv knäppt med ”vanliga” för då blir ju det kontra, ”ovanliga” istället för som i det här fallet… nya, och då skulle han ha sagt, gamla 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten