Inplastad glass

God morgon från ett soligt men lite disaktigt Piteå dragway. Vi kom oss från stugan exakt 16.00 igår, men allt man gör tar tid, så egentligen, när allt var klart, lossning, ta fram markis, fixa Camaro och Junior dragster så dom är klar för besiktningen idag, käkat middag så var klockan över tio på kvällen.

Vi är 101 anmälda men det kan alltid dyka upp någon ikväll som inte finns på listan, alla har ju inte heller semester den här veckan.

Träffade på några glada norrmän igår, på den sedvanliga depå promenaden. Skrattabbar´n, kallar Åke honom. Han frågade Åke om han kom ihåg då dom glömde moppen, och skulle köpa glass.

Näää, sa Åke, det minns han inte. Men det skulle då ha varit häruppe, under en tävling. Ja, vi tog ju moppen och for och köpte glass, sen gick vi och slickade på den där glassen så vi glömde moppen och efter vi gått en bra bit insåg vi varför glassen aldrig blev mindre…. det var ju plast på den!!! Och sen kom vi på att moppen stod kvar där vi köpte den. Jojo, så kan det gå om man inte har full koll, eller hur? 🙂

Nu har jag bryggt oss en kanna kaffe och ska sätta mig ute och avnjuta en kopp innan jag ska försöka få fart på Åke och Nicco ska även hon, upp, vi ska besikta våra bilar så vi får börja köra, första start är klockan nio…whish us luck!

Önskar er alla en fin dag!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Skrattabbar’n är faktiskt svensk, men bor i Norge. Men historien lät som hans.
    Sen tror jag du menar ”Wish” och inte ”whish”. Du har nog tänkt för mycket på ”Svisch”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten