Usch för den nya bloggportalen

Jag har aldrig fått skräp kommentarer tidigare, men nu… med detta nya upplägg så får jag in några om dagen som  jag stoppar i skräpposten, titta bara på den här sista kommentaren:

What i don’t understood is actually how you’re not really much more well-liked than you may be now. You are so intelligent. You realize thus considerably relating to this subject, produced me personally consider it from numerous varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it’s one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs great. Always maintain it up.

Eller en del av en annan:  で存在しり効果がな思ったりし璧なSEOがでそも完璧存在しな果ものも事実です
COACH 財布=

Och dom avslutas givtevis med en länk, som man INTE ska klicka på, antar jag, för då kommer det väl skräp i datorn.

Näpp, jag gillar inte alls VK:s nya bloggportal, inte heller hur det ser ut då man lägger upp bilder, ingenting är positivt, seriöst. Ja, man kan lägga in fler bilder på en gång, men dom är mindre, ska man fortsätta med en annan bild får man börja om från början igen. Usch, det var faktiskt bättre förr!

 

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

 1. Hönan Agda

  Jag läser fler bloggar, de verkar oxå ha krångel, spec med bilder,

  är det worldpress portalen heter…

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Japp, hönan Agda, *fniss* det är worldpress och jag hör fler som tycker den suger, tyvärr.

 2. Betraktaren X

  Det går att lägga in flera bilder samtidigt. Om du inte redan laddat upp dem till portalen så väljer du ”Ladda upp filer” sen ”Välj filer”. Gå till mappen där du har bilderna. Markera den första. Håll nere Ctrl och markera nästa osv. Alla filer tankas då upp och markeras. Sen klickar du på ”Infoga innehåll”. Alla bilder läggs då in i inlägget. Ungefär samma metod använder du om du vill infoga flera bilder som redan laddats upp. Markera den första, sen Ctrl och nästa osv.
  Storleken kan modifieras. När du är i läget att välja vilka bilder som ska vara med i inlägget finns det en drop-down just ovanför knappen ”Infoga i innehålla”. Väljer du ”Stor” där så blir de ganska stora, se till exempel mina bilder från tallbergsbroarna.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jo jag vet det, och det är det enda som var bra, men mina bildformat går inte att ändra, dom är 100% och går inte att göra större??? Dessutom när man då lägger ut fler samtidigt, så hamnar det kanske 2 bilder på rad och på nästa är det 3 och sedan bara 1, ser skit korkat ut. Jag ska genast gå in på din sida och se hur den ser ut. Kan det vara någon inställning på min kamera då… fast jag har inte bytt sedan tidigare, och då blev ju bilderna stor, hm…

 3. Anna Holgersson

  Nu får du en riktig kommentar i stället 🙂 Det är sjukt irriterade med spam-kommentarerna!!! //a

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Håller med, till fullo, tur att vi kan kommentera varandra 🙂

 4. Marja Granqvist

  Jag hade fått flera långa kommentarer till olika inlägg på html-språk. Så irriterande! Jag har ju inte varit inne på bloggen och har inte ens försökt ladda upp bilder. Ser INTE fram emot det.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Tur att det är fler än jag men konstigt att detta inte ska gå åtgärda om wordpress nu ska vara så bra… och stort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten