Jag frågar men får inget svar…

Ja, här kommer svaret från Ume.net:

Skärmklipp 2016-11-16 08.53.26 - CopyOch det blev givetvis ett vändande mejl tillbaka, där jag ställer en till fråga:

Skärmklipp 2016-11-16 08.53.26Men inget svar på den…hm! Och såna här gånger, tänker jag, att folk inte svarar, för att dom vet att dom hade fel. Inget som man betalar en krona för, kan räknas som gratis.

Så nu funderar jag om jag ska skriva ut hans svar…invänta boxen och fakturan på engångs avgiften, sedan skicka tillbaka fakturan med hans svar, till Ume.net, gratis är ju gratis, eller hur?

Och som jag skrev, jag kan köpa att dom gjort fel från början, och glömt bort att vi egentligen skulle ha haft betalat, så dom där 159:-/månad, fortsättningsvis, ja, det säger jag inget om. Men en gratis box…för 395:-, det opponerar jag mig emot 😀 Måste komma ihåg detta, kan bli en bra låt, inte Kentas ”utan att fråga”, utan här blir det: jag frågar men får aldrig något svar…ty.

Nåväl, vi fick i alla fall igång teven igår och vi kunde se Allt för Sverige på svtplay. Nu fick vi höra om våra rasistiska olater, från förr, jag kan inte skryta över att det känns bättre idag. Jo, man mäter väl inte huvudet på folk, men man kanske skulle mäta vad som finns inuti, vissa skallar.

Jag kan förstå och håller även med om att man ska värna om våra invånare, fattiga, hemlösa, pensionärer, sjukvård etc. Men grejen är ju den att VI, i Sverige, vet ingenting om hur det skulle vara att vakna upp imorgon och det finns absolut inget kvar, inga hus, inga gator, ingenstans dit du kan vända dig.

Att man vänder på saken, och säger: Men tänk på våra hemlösa! Ja tänk, jag tror att väldigt många av dom kan få hjälp, men det innebär motprestationer, dom kanske måste bli nykter, skrivas in på nåt projekt och nej, det vill dom inte, och då sitter man där man sitter.

Jag känner många pensionärer, som inte alls har det dåligt ställt, ingen av dom, äter grön falukorv med utrört, blaskigt potatismos, men för den skull, säger jag inte att dom inte finns. Men kan inte alla ni då, som skriver att man ger inte tiggarna pengar, nä fy fan, tänk på våra istället, jamen gör det då, och plinga på hos tant Hulda, farbror Gösta eller Agda och ge dom en slant, vad hindrar er? Bara undrar…

Jaja, nu ska jag inte hetsa upp mig över detta, jag accepterar att vissa aldrig kommer att ändra sig, att andra inte kan svara på enkla frågor, att jag ibland, bara har rätt 😀 och att vi alla kan tänka och handla olika, så är det bara. Ha en fin dag, allihop!
IMG_2450 IMG_2459

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. grandmother

  Håller med dig om allt du skriver om medmänsklighet. Måste också få säga att det är fantastiskt vackra bilder du tagit! Kram

 2. Anders

  Det framgår inte vad det är ni ska betala 159 kr/månad för och hur länge, men om det gäller endast möjligheten att se SVT1, SVT2, SVT24, SVTB, Kunskapskanalen, TV4 och TV6 så finns det andra alternativ som är billigare i längden. T.ex. Boxer och en s.k. CA-modul om man har en modern TV med inbyggd digitalmottagare.

  Får ni fler tv-kanaler än så för 159 kr/mån så får ni nog gilla läget även om jag håller med om att 395 kr inte är gratis.

  Vad gäller flyktingar och EU-migranter så får man försöka tänka sig vad man själv skulle ha gjort om man hade varit i deras situation. Antagligen likadant. Och oavsett vad man tycker om att de kommer till Sverige så förtjänar de att bli bemötta med vänlighet och respekt.

  Vi får heller inte apropå programmet Allt för Sverige glömma att ca 1,5 miljoner svenskar emigrerade till USA från år 1850 och framåt för att de hoppades få ett bättre liv än de hade i Sverige. Det tycker jag att man ska tänka på innan man spottar på tiggare eller eldar upp flyktingboenden.

 3. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

  Jo, som sagt, jag förstår att vi inte kommer att ha gratis tv längre, men det var ju just det är om, gratis, mm 😀 Det här får vi alla fall enligt deras hemsida:
  Med vår digital-tv får du tv-signalen både analogt och digitalt. Du får 20 kanaler i grundutbudet (T-1) varav 3 HD, se kanalplan. Vi ger dig också tillgång till en mängd tillval.
  För att kunna titta på den digitala signalen behöver du en digitalbox och ett programkort. En digitalbox och ett kort ingår i månadsavgiften för grundutbudet.
  Och det du nu tar upp om flyktingar och andra, så bra skrivet, exakt, vad jag tycker, så där satte du huvudet på spiken…tack Anders!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten