Det stjĂ€ls, hej vilt! đŸ˜±đŸ˜

Gick mot I20 igÄr, pÄ morgonpromenaden. Ville se om jag kunde ta ett sÄnt dÀr fint kort pÄ dom röda, gissningsvis aroniabuskarna, som jag tog för exakt 2 Är sedan. DÄ sÄg det ut sÄ hÀr:


Och igÄr, var det försent:


Hm, och Ă€ndĂ„ tycker jag att vi haft varmare Ă€n kanske det normala, sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt. Men men… lite fĂ€rger hittade vi i alla fall:


Det var 5 grader dÄ vi gick:

Trodde att jag skulle frysa men dÄ vi hamnade mot solen sÄ var det riktigt skönt, den vÀrmde:


Ser ut att ha varit kallare i natt. Kanske lÀge att ta upp dom morötterna jag har kvar i pallkragen.

Nu har jag fixat vuxenpoĂ€ng och uppdaterat taxeringsvĂ€rdet pĂ„ huset. Till mitt försvar, och varför det inte Ă€r gjort förut…vi har inte lĂ€st pĂ„ breven frĂ„n skatteverket, annat Ă€n att om man godkĂ€nner det dom skrivit, sĂ„ behöver man inte göra nĂ„t. SĂ„ vi har inte gjort nĂ„t.


Jag skulle logga in pÄ skattekontot för att dubbelchecka att min restskatt var betald och ramlar dÄ över fastighets deklarationen. DÀr satt jag sedan och lÀste, och kontrollerade och tyckte vÀl att det inte stÀmde sÄ bra.

SÄ nu, har jag fixat, godkÀnt Àndringarna och signerat. PÄ vissa stÀllen var svarsalternativen pÄ frÄgorna, nÀstan som om man bor i ett hus utan rinnande vatten och jussepass ett utedass. Haha, jaja, man kanske inte ska skratta, det kan vÀl finnas dom som gör det ocksÄ, tyvÀrr.

Kunde i alla fall inte lĂ„ta bli att förundras lite. Öhman, lĂ€ngre ner pĂ„ vĂ„r gata i schtaan. Har ju döpt vĂ„rat hus till Ettan, lĂ„ngt tillbaka. Anledningen var den att detta Ă€r första huset pĂ„ BlomstervĂ€gen, Ă„tminstone pĂ„ vĂ„r sida 😀

Och kolla vad numret pÄ vÄr tomt Àr:

Ett, sĂ„ Ettan, var ju inte helt fel Ă€ndĂ„ 😀

Var pÄ Rosendahls antik igÄr, och dÀr hittade jag nÄt som jag la undan, och detta nÄt, innebÀr att jag ska kolla upp om jag kan komplettera ett föremÄl, vi har i kÀllaren, med nya tillbehör. Kan jag det, sÄ Äker jag dit imorgon igen, och betalar. FortsÀttning följer!

Utanför deras lilla butik, hittade jag en reg plÄt. Stoppade in den i bilen och dÄ jag kom hem tog jag rÀtt pÄ vem som Àgde den. Och Àgaren kom och hÀmtade igen den igÄr kvÀll, han var glad och tacksam och kunde nu avanmÀla att den var stulen.

ApropÄ stulen, sÄ stjÀl jag nu denna bild. Ursprunget kommer frÄn Humorjakten pÄ Instagram, sen tog jag den frÄn Jan A, som delat den pÄ FB:


Haha…japp, det var dagens sanning (med modifikation) 😀

Ha en fin fredag, allihop!

 

Maria Lundmark HĂ€llsten