Speedad nanting…

Håkan Lundgren i Vindeln, var snabb att fixa till gipset på Åkes fot, tadaa…


Så där ska det ju se ut Theresé 😍. Printa och skicka 🤘

Idag är det serietidningens dag, och tänk, utan att veta det la jag ut en säljannons igår. 87 stycken Kalle Anka, från åren 94. 95 och 96, samt 29 stycken andra, blandade tidningar. För 150 kronor får man alltså 116 tidningar, för den ringa summan.


Och begrunda vad dom kostar på affären. Ingen har nappat så visst blir man häpen över det usla andrahandsvärdet på en serietidning. Lite som med böcker. Det ska till nåt extremt intressant och sällsynt, för att man ska få nåt för det.

Nå, jag behöver inte gråta över osålda tidningar. Såg igår att folk börjat hamstra igen. Så tar toapapperet slut så… hehee. Och hade jag lagt ut detta på FB så hade kommentarerna börjat hagla om att man INTE ska slänga tidningspapper i toan, så det är väl bäst att jag skriver här, att jag drev lite.

Har lite att göra idag. Ska köra iväg skräp, papper och kartong. Ska fixa en middag till imorgon, som bara är att värma upp, jag får nämligen besök. Ska hänga med Renbergsvattnets Annelie, och vi ska iväg på lite små ärenden.

Sen må jag kanske fixa nån lunch och middag idag med, hm… Ja, så jag ska sätta igång. Här kan ni kolla på nån som verkligen, redan håller igång på riktigt, vilken cooling. Klicka på bilden för att komma till inlägget.

Ha en fin onsdag!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten