Prova hacka ner ett träd…

Stockholms Design week är det tydligen nu. Nu på morgonen intervjuas en kvinna i Morgon Studion, om trender. Hon berättar att trä, är inne nu, det är hållbart sa hon, man ser ett träd i skogen och ja, man kan ju i princip gå ut i skogen och hacka ner det..

Jojo, sa jag till Åke, hacka ner ett träd, det kan man säkert göra.. öhh, fast det lär nog ta ett litet tag. Ordet hacka för åtminstone mina tankar till hackspettar och dom kan tydligen både hacka träd.

Dörrklockor med kamera

Och metall

Påhittiga djur, kanske man kan leja en sån till nåt utomhus jobb 🤪

Apropå trender, tänk hur det såg ut hemma i köken hos folk på slutet av 70 början på 80 talet. Mörkt, bruna färger och plötsligt blev ljusblått eller andra ljus färger, jätte poppis. När sedan en trend försvinner så kommer den ändå tillbaka, men ofta i en blandning av nåt annat.

Ser ju att akustikpanel är jätte poppis.

John på Be Bop-A-Lula Land har även han, en sån liten vägg i hans skivbutik.


Har sett hundratalsbilder från andras hem (är med i en inredningsgrupp på FB), där denna panel är uppsatt i rum, kök, på köksbarer, ja, you name it. Den är ju fin och ger rummet en varm, gemytlig känsla.

Nu undrar jag bara hur länge dom där panelerna får sitta uppe, tills dom åker ut. För då ska det upp andra plattor, tapeter, tegelstenar eller nåt helt nytt, som människan aldrig skådat förut, på väggarna. Väntar med spänning…

Åke pratade om att tända upp en eld ute, idag, och bara kolla in Rallybilarna som värmer upp. Ja, det har redan passerat en hel del. Det är nästan konstant ljud från dom, faktiskt.


Men inte är det samma tjusning som att se ett gäng äldre bilar passera på en lugn cruising runda.


Ha en underbar torsdag, allihop!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten