The sky is not the limit, it is infinite, like outer space! đŸš€đŸ’«

Det hĂ€r hade jag ingen aaaaning om, men
 Tydligen kan man fĂ„ utmĂ€rkelser pĂ„ Bilprovningen om man tagit hand om och underhĂ„llit sin bil pĂ„ ett fullĂ€ndat sĂ€tt. Larsa Berggren fick en sĂ„n för 3 Ă„r sedan sĂ„ jag lĂ„nar hans bild pĂ„ den

Inte utan att jag kĂ€nde mig krĂ€nkt đŸ˜¶ Fast, mja, fick jag en sĂ„n utmĂ€rkelse pĂ„ Bilprovningen skulle det kanske vara pĂ„ en ful, rostig bil but still going half strong

 

 

Tycker dock att det Ă€r kul att dom faktiskt delar ut sĂ„na dĂ€r, inte bara för cred över det man gjort. Är ju ocksĂ„ nĂ„t att hĂ€nvisa till ifall man stĂ„r i groparna att sĂ€lja sin bil. Bra betyg! Sen kan jag tillĂ€gga att Larsa tar hand om alla sina bilar, sĂ„ utmĂ€rkelsen Ă€r inget han fĂ„tt, bara för att.

Mats Alfredsson delade en bild igĂ„r som han tagit pĂ„ Camaron, uppifrĂ„n
looking good 🧡👌 Och snyggt fotat, som vanligt đŸ€©đŸ€˜

Det blev go mat till middag igÄr. Haricots Verts Àr inget jag tillagat nÄn gÄng. Googlade och sÄg att mÄnga tyckte dom var trÄkiga, kokta och sladdriga. SÄ jag snappade upp att man kunde köra dom i ugnen istÀllet, tillsammans med olja, salt och valfri krydda, Jo tack det funkade utmÀrkt. Jag körde dom samtidigt som potatishalvorna. Till detta hade jag sedan en pepparsÄs.

EfterrĂ€tten var inte tvĂ€renkel att göra. Man skulle enligt anvisningarna, trĂ€ smördegs remsor genom hĂ„let pĂ„ Ă€ppelskivorna
vilket pillergöra. SĂ„ jag effektiviserade proceduren och la remsorna tvĂ€rsöver allt istĂ€llet. DĂ„ gick det lite bĂ€ttre och kĂ€ndes lĂ€ttsamt. UtseendemĂ€ssigt, mja, smaksak, fast smaken pĂ„ detta blev Ă€ndock densamma. Gott! Vi hade en glassklick bredvid.

Kommer göra detta igen men testa med andra frukter och kanske smaksĂ€tta med nĂ„t Punsch
Arrak, glögg, hm The sky is not the limit, it is infinite, like outer space

SÄg roligt spÄr pÄ morgonpromenaden.

Verkar definitivt vara en and som marscherat i snön, först upp och sedan ner till Ån igen

Kommer hem och fixar frukost, plötsligt kommer en hel svÀrm med smÄfÄglar. Jag blir sÄ snopen för dom har verkligen lyst med sin frÄnvaro i flera veckor. SÄ konstigt, vart har dom varit och vad an detta celebra besök just idag? Kul med lite rörelse i alla fall

ApropÄ rörelse kolla vad som hÀnde under ett Derby 2022

Undrar hur dom dömer hĂ€r, vinner andra hĂ€sten, stĂ„r det skrivet att ryttare tillhör teamet och mĂ„ste sitta kvar eller
 SĂ„g en kortare version pĂ„ FB och dĂ€r stod det inget om utfallet. DĂ€remot att hĂ€sten gav allt, dĂ„ den var fri att göra vad den ville.

IkvĂ€ll blir det PĂ„skbingo för jag och Åke. Fick en ingivelse dĂ„ jag Ă„kte frĂ„n Avion, för nĂ„gra dagar sedan, och svĂ€ngde in till Bubblan. FĂ„r se om min ingivelse lurade mig eller om den ger nĂ„n krona i vinst. Idag kĂ€nns inte vinnarkĂ€nslan lika stark, haha.

Ha en underbar PÄskdag, allihop. Mr W hÀlsar! Han undrar varför jag stÀllde upp tvÄ Àppelkakor pÄ bordet och inte gav dom till honom istÀllet. Stackarn!!

 

Maria Lundmark HĂ€llsten