Drar ni smygen ♠️♣️🃏?

Asch sa jag igår då Bingolotto körde igång, -Jag tar väl en folka då, även om det är en elbil! Så matades siffrorna fram och med en siffra kvar, 19, så blev det allt annat. Med andra ord så var min ingivelse fel, det var inte meningen att vi skulle vinna på Bingo igår.

Jag började dock fundera på lite saker då jag förberedde lotten. Varför har dom etsat igen den? Är det för att det ska kännas som om man är mer delaktig i moment, som egentligen är helt bortkastade? 

Inte bara det, utan sen ska det skrapas också

Vi är ju alla, överlag olika. Jag drar alltid smygen då jag spelar kort. Det gör inte Nicco, det vet jag. Men att dra smygen är ju en del av spänningen.

Fotnot. Snygg kortlek va 😊

Hur gör alla ni som spelar Bingolotto men som inte drar smygen då ni spelar kort med en fysisk kortlek. Om ni sitter och duttar med era pennor så må ju det kunna liknas med att dra smygen. För om det inte är spänningen man är ute efter så kunde man lika gärna köpa lotten och sen bara rätta den med koden, eller?

Och hur tusan roade sig grottmänniskorna en söndagskväll. Inga lotter eller teveapparater. Utmanade dom varandra i spel och priserna kunde vara en näve bär eller nån skinnbit. Eller gick bara dagar och kvällar åt till att leva till nästa dag och kväll. Handlade det bara om att överleva?

Mja, fast då är det roligare att tänka att det var lite mer som Fred Flinta liv, eller hur

 

Apropå tävling så vet nog många av er vem Usain Bolt är. Han, den där snabba killen med ett rekord på 100 meter, som än idag är oslaget. I VM-finalen på 100 meter 2009 i Berlin vann Bolt på nya världsrekordet 9,58 och blev därmed först med att springa under 9,60 på distansen.

Det finns en animerad Usain där man får se hur snabbt han springer, jämfört med världens snabbaste hund. Det går undan, för bägge två. Klicka på bilden för att se den animerade filmen.

1:a april idag och det är fritt fram att luras lite. Jag ids inte, men till den yngre skaran skulle detta ha kunnat vara ett aprilskämt om ni nu hade gått i skolan idag 🤭

 

Ska iväg på jobbpass om en stund, så jag avrundar med att önska er alla en fin annandag påsk. Ja just ja, visst har ni sett att det finns en ny variant på semlor. Kolla va, den här må ju provas 🤘😊

Maria Lundmark Hällsten