Det ska inte skramla då du går

Tydligen är det (eller ska det vara) en hel vetenskap då man väljer vilka kläder man bör ha på sig. Detta beräknat efter ålder, och ja, givet, lite på vilken kropp du har i övrigt. Man kan i alla fall fetglömma att det du har på dig, inte nödvändigtvis ska vara skönt, behagligt och praktisk

 

Enligt vad jag läste igår ska du bland annat tänka på detta

Ojoj, hahaa… ja vi har väl alla våra stilar, och törs du inte ha det du vill ha på dig, så är det väl bara sorgligt. Jag känner väl själv att vissa plagg jag hade för 10 år sedan, inte kommer att sättas på igen. Och andra saker som kanske skulle vara passande, kommer jag aldrig att ha, därför att det inte känns som jag.

Skrattade då jag läste att accessoarer inte ska skramla då man går, jag har visserligen alltid på mig örhängen, ringar och halsband, och ibland ett armband med, fast dom låter oftast inte. Däremot om jag har mitt kortetui i fickan så kan korten som ligger i, låta då jag går.

Nej, bestäm själv vad du vill ha på dig, huvudsaken är väl att huvudet sitter där det ska och du vet åt vilket håll du är på väg (det sistnämnda stämmer inte riktigt in på mig, men jag klarar mig ändå).

Såg den här bilden i flödet för ett tag sedan

Vem har inte gjort det där. Fast jag tänkte först, aha, så vi var inte ensamma om det. Vi åkte från farfars ladutak. Tyvärr hade jag lånta min fasters skoteroverall och det var inte alla spikar som var ordentligt nere där vid kanten. Så när jag åkte iväg fastnade jag på en av dom och rev upp undersidan på overallen.

Min faster fick en ny av min pappa och jag fick överta hennes. Nån lagade ihop den så det var då inte hela världen. Fast snöpligt då det hände, förstås…

Steg upp 05:17 och kikade på termometern, det var faktiskt 7 plusgrader så jag trodde först att jag såg fel. Åke som preppade min bil med kupévärmare och långsladd igår kväll. Jag hade planer på att gå ut och sätta in sladden då jag steg upp fast nu blev det överkurs.  Jag kanske slår igång den då jag går tvärsvängen med Winstone, så får jag in lite värme i alla fall.

Har inte så mycket mer att förtälja. Jobb idag sedan 2 lediga dagar igen. Imorgon blir det besök uppe på Scapis igen, så jag får lite mer info om min egna status, och får veta vad som rekommenderas i mitt fall. Jag har på eget bevåg slutat ta Kalcium tabletterna, som man ska ta efter en gastric bypass operation. Jag har alltså ätit dom i bra precis 9 år.

Googlade på det igår och ja…vad ska jag säga

Nu vet jag ändå inte om det är det jag ska göra, men tänker ju höra vad dom säger däruppe. Och om nån som läser det här, äter kalktabletter och blir orolig, så tänk att vi alla ser olika ut invärtes. Mycket ligger i arvet du bär på.

Nämen nu är det frukost, så jag hinner göra det jag tänkt. Ha en fin tisdag, allihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten