Munnen säger ett – man agerar på ett annat = politiker!

Ingen som följer nyhetsflödet har väl missat Jimmie Åkessons besök i Umeå i går kväll (torsdag). Demonstranter fanns på plats. Ett brandlarm utöstes (någon tryckte igång det manuellt) vilket innebar att mötet ställdes in. Om det är ”fågel, fisk eller mittemellan” som orsakat detta skiter jag fullständigt i. Det är inte kärnfrågan i denna situation.

Enligt den senaste opinionsundersökningen är SD Sveriges näst största parti utifrån vad folket (de som svarat) anser. Varför ska inte de få ha offentliga möten på offentliga mötesplatser? Skall småpartier som V och Mp och avarter inom denna region (ett populärt uttryck i dag) bestämma sånt?

Skandalen i Umeå ökar bara på SD:s väljarandel vilket minskar andra partiers andel väljare.

Den största skandalen tycker jag dock är den Sven-Olof Edvinsson (C) står för. Han fördömer demonstrationen och menar att det vore bättre om demonstranterna tog en diskussion med SD. Då undrar man hur han tänker!? I alla dessa år har inga partier velat ta diskussion med SD. Det finns till och med exempel på partiledare som lämnat lokalen när Jimmie Åkesson kommit in. I direktsändning i TV till och med. Fråga till Sven-Olof Edvinsson: NÄR KOMMER CENTERPARTIET ATT BÖRJA DISKUTERA MED SVERIGEDEMOKRATERNA? Våra politiker i de större partierna har själva skapat problemet med SD vilket nu gör att de rider på en väldigt positiv ”våg”. Kalla det Trumpeffekt eller vad som helst. Men alla andra partier har missat något, humant och politiskt, som SD lyckats fånga. Bara att gratulera Åkesson och beklaga övriga partier.

AKB (M-ledare) som totalt misslyckats med övertagandet av moderatpolitiken efter Reinfeldt söker nu hjälp hos SD. Bedrövligt!!! Till detta skall läggas vår egen riksdagspolitiker Edvard Riedl (M) som backar upp henne. Typiskt politiker! Bara för att komma i topp söker man nu hjälp av ett ”undergroundparti” som växer starkt och hotar ens egen plats i hierarkin.

Men tillbaka till Sven-Olof Edvinsson. NÄR SKA CENTERPARTIET BÖRJA ACCEPTERA OCH FÖRA EN POLITISK DIALOG MED SVERIGEDEMOKRATERNA VILKET DU FÖRESLÅR ATT DEMONSTRANTERNA SKA GÖRA?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>