Bollhall

I Vilhelmina står striden het om en ny bollhall eller inte. S+V vill bygga en ny och borgarna bara bygga en halvmesyr.
Vi har illustrerat detta i ett filmklipp. Håll till godo

11 kommentarer

  1. tom peng pung

    Men Åke! Det ska ju fram många många miljoner till. Var plockar ni fram dem? Från investeringsbudgen? Men du Åke! Den måste ju fyllas på den med. Manna från himlen regnar det inte i Vilhelmina brukar Viveka säga. INte i en ändast skuggbudget har ni sparat tillräckligt och hur har ni tänkt er det här gången? Är det vad ni går till val på? Att ni tar på spenderbyxorna? Nä, det här är inte förtroendeingivande alls.

  2. Lärar`n

    Men Åke, så roligt att se dig vakna till igen som björnen sover…Antar att de kastade pengar i ditt idè.Så ofattbar löjligt filmklipp så det inte är värt en kommentar, är det sånt ni roar er med S o V????

  3. Pinsamma!

    Ni Sossar i V-mina är bara pinsamma! Tre bloggar här på vk. En som gnäller. En som babblar om ”vi socialdemokrater” utan något konkret. Och du med något filmklipp som ser ut att vara gjort av en femteklassare! Hoppas folk inte röstar in er iaf!!

  4. Mikael Fjällstedt

    Tänk vad roligt vi har vi socialdemokrater. Kampen mot dom aggresiva anonyma meningsmotståndarna går vidare. Är det inga av er fegisar som vågar skriva sitt namn?

    Med vänlig hälsning.

    Mikael Fjällstedt
    Socialdemokrat

  5. smygis

    Fjällstedt: Du skriver om dina slaktarfilmer och myser i mjugg över motorsågar och huggande. När nån är kritisk sen på en blogg då är dom AGGRESSIVA. Vem är det som är aggressiv som reser ragg så snart nån inte håller med? Håller med Pinsamma!. Det här är verkligen pinsamt.

  6. Pinsamma!

    Du snackar så mycket Fjällstedt! Aggressiva? Se på dig själv! Du klarar inte av en diskussion med Göran Jonzon, i stället smutskastar du honom på din blogg! Du har ju absolut ingenting att komma med!!

  7. vilhelminabo

    Det finns de som här har argument och säger emot. Men då är människor aggresiva och inte nog med det. De ska kallas för fegisar. Denna nedlåtande attityd mot människor som vill förhålla sig anonyma (vilket jag har full förståelse efter hetskampanjerna på VB och även VK) är bara ett sätt att trycka ner människor som mindervärdiga med förklenande omdömen. Bemöt andra som ni själva vill bli bemötta. Oavsett om vi är anonyma eller inte.

  8. Mikael Fjällstedt

    Hej Pinsamma! Nu har du fel. Jag har personligen ringt upp Göran Jonzon för en liten pratstund. Men han var inte nog rakryggad att svara i telefon ens. Jag viker inte för Göran Jonzon eller någon annan heller för den delen. Den som vill mig nått hittar mig enkelt.

  9. Pinsamma!

    Fråga till Åke!
    Ska vi i V-mina tolka Kristina N och Mikael F tillsammans med dej som Sossarnas representanter?? Är de efterträdarna till ”Familjen” eller?? Ni är pinsamma med era fjantfilmer och skitprat! Politiken i kommun blir ju utskämd! Men det är ju bra oxå borgarna framstår ju som överintelligenta!

  10. Peter Fjellstedt

    Hej Åke!
    Det här var ett bra inslag med humor som morot till en ny bollhall/sporthall. Jag vet själv för sådär en 15år sedan när man gick på Malgomajskojan och hade idrott på programet att luften var under all kritik. Jag har alltid gillat idrott och förespråkar ett bättre idrottande och bättre hälsa som man har nytta av längre fram i livet.

    Jag vet att kommunen har lite pengar men man måste sattsa på framtiden. Det gäller inte bara en ny sporthall utan skolan och utvecklingen i sin helhet.

    Nu är ordet ditt Åke Nilsson 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.