Ägnar sig kristdemokraterna åt personförföljelse?

När KD blir trängda av sina ej genomförda vallöften då eskalerar deras desperation i ren personförföljelse.

Att KD med sin ordförande Ronny Thellbro i spetsen nedlåter sig till en sån låg nivå som i veckan annons i Vilhelmina aktuellt trodde jag inte skulle hända.

Tur att kristdemokraterna visar sitt rätta jag innan valet.

Var är medmänskligheten i detta parti?

Huuuvvaligen. Jag hurves.

 

9 kommentarer

  1. Per

    Var är personförföljelsen? Det är väl summan av kardemumman med sossarna under 12 år som Kd tycker är åt skogen. Eller känner du dig skyldig till detta misslyckande Åke Nilsson. Man kan inte annat än fundera i dessa banor när du verkar känna dig så träffad.
    Men det riktades aldrig kritik mot någon person i annonsen. Det här med personförföljelser känns som ett påhitt. Tål ni inte S kritik utan att man måste göra om det till personangrepp?

  2. Ewa Hed

    Har undvikit mig att delta i olika inlägg som klart och tydligt är personangrepp. Men nu måste jag faktiskt få säga mitt angående KD och dess ordförande. Är det underligt att turister, hemåtvändande och gäster i denna sommar framför allt ställt frågan till mig vid Norgefarargården. Vad håller ni på med i V-mina i politiken? Hur kan det komma sig att KD har blivit så fientliga? Och hur kan en präst i en sån roll angripa och uttala sig rent fientligt i det mesta. Aggressivt? Ja vad vill KD jag skulle svarat? Jag försöker håller politiken utanför gästerna. Inte så lätt? Tidningarna skriver.

  3. Kristina Norman

    Min kommentar hamnade i fel inlägg …sorry…det är här det ska stå…
    En annons med partilogo i Vilhelminaaktuellt kan man inte skylla på att det är nån som skriver som privat person, som annars har varit brukligt. Man uttrycker här en åsikt som hela kd ställs bakom… Vad säger kds övriga medlemmar om det förfarandet?

  4. Isvill

    Bra Ewa Hed. Vad är det i tidningarna som folk hakat upp sig på i sommar? Bloggskvaller? Hoppas du följt nr 19s bloggar så du vet hur han förföljt Kd och utvalda personer. Du kanske minns att det var samma förföljelse på under hela förstudien. Har det aldrig slagit dig att folk tröttnar på att vara jagade av en skara sossar? Det finns nog goda skäl till att fler än Ronny Thellbro är trötta och förbannade. Hur fientliga var inte KG och Åke mot alla kritiker? Försök minnas för en stund. Aggresiv var en persons uppenbarelse på Folkets Hus scenen valdebatten. Men det fick väl ingen tidning nys om.

  5. Anders

    Hej alla glada socialdemokrater
    Jag som brukar rösta på V funderar om det verkligen är som Mikael skriver på bloggen.
    Mikael1234 skriver 2010-09-04 17:26:
    ”Vi Socialdemokrater har ambitionen att vinna valet i Vilhelmina och styra den själv”.
    Var tar Maggan, Rune, Vanja och resten av V vägen. Tänker ni inte samarbeta med V. Är det på grund av att de har använt partistödet fel? eller är det något annat som har hakat upp sig?

  6. RÖSTA PÅ VÄNSTERPaRTiet i VMA

    Nej Åke, man är kritisk till att sossarna och K G Abramhsson aldrig kan säga vad man hjälpt norrland med de sista tolv åren. K G vill ju int säga ½7 om vad han gjort och inte gjort. så svagt så svagt. Men Åke, gå till vilhelminabloggen och se vad dina vänner sossar gör mot andra invånare? Förföljelser?, nej du röde vän, trakasserier och vuxenmobbing av bästa märke. Stackars Vänstern som dras ner i moraset. Fast det är sossarnas som ska vinna hörs det som. Vänstern får stötta majoriteten och hålla god min. Stackars Maggan och gänget, dom som är enda seriösa vänsteralternativet i Vilhelmina.

  7. Åke Nilsson

    Varje parti går till val med sitt eget program. Naturligtvis siktar vi sossar på egen majoritet. Även om vi får det kommer vi att vilja fortsätta det goda samarbetet vi har med vänsterpartiet. Självklart.

  8. Åke Nilsson

    Kristdemokraterna och några av deras medlemmar har systematiskt ägnat sig åt smutskastning och av flera socialdemokrater. Tydligen är detta helt acceptabelt.
    Det ser vi nu med den senaste annonsen i Vilhelmina aktuellt.

  9. Rebelle

    Men Åke! Personförföljelse? Menar du syftningen på att KG suttit i riksdan i 12 år? Det och att S haft Vma majoritet under en lång tid förpliktar. Han kan åtminstone svara på en enkel fråga vad man anser sig själv ha gjort för sin ”region”. En uppgift varje representant för en grupp bör ha som adelsmärke. Den frågan har dock besvarats med att ”andra får avgöra” det. När andra sedan lägger ihop tystnaden då beskylls de för personliga påhopp. Ä dä int lättar å bara svar på ndannar fråga än å kast ut n het pära te folk å bränn si på? Det är politikern de ”ger sig på” inte personen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.