Destination SouthLapland är på G

Alla åtta anställda i Destination SouthLapland samlades i Saxnäs för Kickoff inför höstens arbete. Nu är alla på plats efer vårens rekryteringar. Det finns fyra affärsutvecklare i projektet. En vardera i de deltagande kommunerna Vilhelmina, Åsele Dorotea och Strömsund. Två säljare, en ekonom/adm och så projektledaren.

Aktivitetsplaner och strategier för att attrahera besökare till destinationen har fyllt de två dagarna i Saxnäs. Nu fortsätter de runt i kommunerna för att träffa leverantörer och kunder.

Från vänster stående: Thomas Pierrou säljare, Trude Westgaard affärsutvecklare Dorotea, Kerstin Eriksson ek/adm Vilhelmina, Sofi Jonsson projektledare Strömsund, Magnus Hedberg affärsutvecklare Åsele.

Sittande från vänster: Ida Collin affärsutvecklare Strömsund, Lotta Olofsson affärsutvecklare Vilhelmina, Per Mellström säljare.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.