Helt nytt ämne:)

DISKEN:(

Inte ser det så roligt ut:( Först glasen sedan porslinet, besticken, grytor och så stekpannan. Jag tror att det är den ordningen det ska tas. Usch vad diskborsten ser ut när man rengjort stekpannan – marmorpanna! Men om man börjar med stekpannan så har man ju en ren och fin diskborste i slutändan:) Fast hur ser det andra ut då? 

Ja allting kan "vridas och vändas". Frågan är väl bara – vilket är syftet och målet?

För att göra det enkelt så tror jag att jag gör som vanligt – jag tar med mig disken i duschen! Lägger dock inte upp någon bild på det.

Vill bifoga en länk också – http://www.vk.se/Article.jsp?article=404358

Väntar på skriftligt svar från kommunen på några frågor som vi inte fått svar på här och jag hade satt den 21 december (tisdag) som deadline. Har inte hört något ännu och dröjer svaret så måste jag väl skicka frågorna till Kommunförbundet som i sin tur kan begära in svaren. 

Blir det inget att förmedla före jul så vill jag passa på att önska er alla inkl. politiker en riktigt GOD JUL. 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Thomas

    Tja, här slipper man då diska. Vi har inget vatten. Och då söker man information på nätet från kommunen, och vad hittar man…. Ingenting. Nu vet vi ju vad det är och vad som händer via mun mot mun kommunikation, men så här ska det inte vara. Tänk om det är nåt riktigt allvarligt. Önskar en riktigt God Jul, och fortsätt skriva. En läsare har då du..

  2. Carl-Axel Otterhall

    Svar till Thomas (2010-12-18 18:48)
    Men har ni inte fått tillbaka vattnet ännu? Och ingen info på kommunens hemsida? Detta är ju mer än beklagligt! Bor du också i ”Hemliga kommunen”?

    Tack för att du läser iaf:) Har sett i statistiken att det är faktiskt ganska många som gör det:) Och God Jul på dig själv – en jul med vatten får vi hoppas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.