Jämmer och elände…

Alltså nu har Robyn separerat från Olof Inger. Olof Inger? Är det en han eller hon – eller är det två personer? Arnold Schwarzenegger lämnar nu efter sju år sin guvernörspost i Kalifornien! Kan det vara för att det är lite kämpigt med ekonomin där? Inte nog med det – det ramlar massvis med döda fåglar från himlen också? Tusentals döda fiskar flyter visst också upp på ett ställe i USA! Vad är det som händer i världen? Ja nu var visst fåglarna i Sverige överkörda av en långtradare, skrämda av fyrverkerier? Men det kan väl knappast gälla fiskarna. Positivt är väl i alla fall att katten i England har kommit tillbaka. Efter ELVA år!? Undrar vad den sysslat med under alla dessa år? 

Ja nog är det som ganska skönt här i Sorsele i alla fall:)

 

 

 

6 kommentarer

  1. Marie Fagerström

    Jag läste om det där med de döda fåglarna i Falköping på Aftonbladets hemsida igår och fick mig ett gott skratt av kommentarerna där – ”Fåglarna hade Kråkat med lastbilen” och ”Falköping har nog bara fått lite nederbird” haha 😀

  2. Carl-Axel Otterhall

    Svar till Inger Hellman (2011-01-07 07:41)
    Men hej Inger
    Ja vad ska vi hitta på? Du verkar ju ha mycket idéer och ganska fullt upp vad jag förstår:) Här är det också fullt upp just nu…SNÖSKOTTNING!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.