Nu börjar det dra ihop sig.

Jag har lämnat in några frågor på kommunhuset (diarieförs) till alla partier och dessutom skickat mail till respektive parti. Frågorna handlar om Västerbottens Läns Landstings diskriminering av oss glesbygdsbor och hur partierna agerat i frågan. Skrev till dem att fredag den 20 april är senaste datum jag önskar få in svaren för jag tänker presentera dem här på min blogg lördag den 21 april. 

I denna sena kväll är det torsdag den 19 april och jag har fått svar från M och C. Undrar om frågorna blev för svåra för övriga partier eller om de vidhåller att man vill jobba ”i det tysta”!? Eller att ”vad vi politiker gör och tycker ska ni väljare inte bry er i”. 

Om så är fallet så är mitt förslag att fortsätt att jobba ”i det tysta” även när det börjar bli dags för valrörelse om drygt två år!

Men ni har ju en dag på erJ

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.