Vad hände???

4-0 i baken mot Tyskland en bit in i andra halvlek och sedan slutar matchen 4-4! Hur kunde det bli så? Jo Sverige började visa lite ”jävlar anamma”! Man började streta emot helt plötsligt – ta egna initiativ! Och det gav resultat!

Kanske något att tänka på för alla ni som sitter hemma i stugorna och tysta finner er i hur Landstinget kör över våra politiker och hur bleka våra kommunpolitiker är. Om Sveriges landslag i fotboll mot Tyskland agerat som våra politiker och som vi medborgare i Sorsele gör så hade det garanterat blivit minst tvåsiffrigt i baken! Men nu visade svenska landslaget att man ALDRIG ska ge upp. Man måste dock på något sätt agera för att förändra situationen! 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.