Lite av varje

Undrar hur våra politiker resonerade angående flera föreningars förslag att få tillgång till lokalen vid brandstationen. Undrar om allt faller p.g.a. att man inte får ut "marknadsmässig" hyra. Vad är marknadsmässig hyra när en lokal stått tom jättelänge och det har då inte framgått att någon annan visat intresse av att hyra lokalen. Blir intressant att höra hur politikerna resonerade där.

I lördags hade jag förmånen av att på kvällen vara med på företagsfesten i sporthallen. I egenskap av ljudtekniker iofs. Men vilket bra och trevligt arrangemang det var. Där var de flesta av våra företagare vilka till stor del "bär" upp vår kommun. Men även vissa politiker och tjänstemän var också där:) Mycket trevligt! Jätteeloge till Erika, Mattias, Deborah m.fl. vilka verkade dra ett stort lass för en lyckad kväll. Och fasiken vad bra Hot Stuff är:) Och vilken otroligt bra och rolig underhållning vi bjöds på av killarna från Lövångersrevyn. 

I dagens tidningar kan man läsa om två negativa saker från Region Skåne. Deras landsting alltså. En ambulansförare blev tvungen att sova lite i anslutning till en transport på grund av långa arbetspass. Dessutom har trettiofyra sjuksköterskor på barnintensivkliniken i Lund sagt upp sig i protest mot försämrade arbetsvillkor! Undrar vem som är regionschef där:) Kanske om VLL erbjuder honom 200 000:-/månad så kan vi få tillbaka honom till Västerbotten. 

Nämen timmen är sen. Gonatt! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.