Musikskola i Sorsele…JAAA:)

Nu finns möjlighet att Sorsele också får en musikskola. Fast på ett litet annorlunda sätt. Det kan bli den allra bästa om man ser till mindre kommuner! Undervisning via internet vilket nu är provat och visat sig fungera mer än bra.

Fördelen är att ALLA som har en hyfsad internetuppkoppling har nu möjlighet att deltaga i den individuella undervisningen. Inga skjutsar! Det här gör man hemma och då har det ingen betydelse om man bor i Tväråträsk, Ammarnäs eller på något ställe däremellan.

Att spela tillsammans är ju för många ett mål. Det finns nu också stora möjligheter att vi i höst kan erbjuda ensembelspel för de som även vill spela i grupp!

För att kunna genomföra detta så behövs det ett underlag – intresserade barn, ungdomar och föräldrar/vuxna. Därför är det nu upp till var och en som känner att detta skulle vara intressant, att komma in med en INTRESSEANMÄLAN. OBS! ej bindande på något sätt. Detta för att jag då får en överblick över vilka instrument man vill spela och utifrån det försöka hitta lärare i vårt avlånga land så att vi täcker upp de instrument som vill spelas.

Får jag in denna intresseanmälan nu så finns det lite tid att hitta lärare så att vi kan köra igång direkt i höst. Någon kanske har möjlighet att komma igång redan nu om man vill spela gitarr (ackord eller hårdrock), bas, piano eller få musikteori. Den här möjligheten finns för såväl barn från 10 år, ungdomar som vuxna!

Maila till mig [email protected]. Skriv namn, instrument (om man vill spela i grupp så skriv vilket instrument du spelar) och telefonnr. Skriv även om ni skulle vilja komma igång nu eller om ni ser start i höst.

Tack på förhand och ni som läser detta sprid det bland era bekanta. Vore väldigt snällt. Finns det bara underlag så är jag övertygad om att "musikskolan" i Sorsele är igång i höst:)

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.