Hoppas att detta funkar nu

Alltid spännande när man ska göra något i ny miljö. Såsom detta nya bloggverktyg som vi nu ska lära oss.

Jag har nu skickat några följdfrågor till vårt kommunalråd utifrån de svar hon gav på mina frågor. Jag hoppas på svar före semester.

Läste något om ”Vårdutbildning över gränserna” i VK som jag inte riktigt förstod. ”Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden ställer sig bakom en regional samverkan för vård- och omsorgsprogrammet. Västerbottens femton kommuner och Örnsköldsvik ingår i samverkan. Ungdomar kan göra förstahandsansökningar till vård- och omsorgsprogrammet där de vill inom detta område”.

”Ungdomar kan göra förstahandsansökningar till vård- och omsorgsprogrammet där de vill inom detta område”. Vad menas med det?

Hur som helst så vill jag önska er alla en underbar midsommarhelg. Både vad väder beträffar, sillen och mjölken (eller vad det nu blir) och att barnen får ännu en positiv upplevelse av denna ljusaste tid på året hos oss.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.